Ζητά... διευκόλυνση ο «Τόρο»

Ζητά... διευκόλυνση ο «Τόρο»

Ζητά... διευκόλυνση ο «Τόρο»

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει ήδη ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ολυμπιακό να τον βοηθήσει να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό του όνειρο με το να μην αξιώσει το ποσό της ρήτρας του.

Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο την επιθυμία του να παίξει στην Ευρώπη και σε μεγάλο πρωτάθλημα. Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού θέλοντας να πλησιάσει ακόμα πιο πολύ στο να κάνει πράξη αυτήν του την επιθυμία, ζήτησε βάσει πληροφοριών από τη διοίκηση της ομάδας να δεχθεί προσφορές κάτω των 7 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα του.

Οι παράγοντες των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ανοιχτοί στο να τον παραχωρήσουν, αρκεί βέβαια να τους γίνει καλή πρόταση. Πάντως σχετικά με τη Στόουκ, όπως προκύπτει θα καταθέσει σύντομα την επίσημη προσφορά της για τον Τοροσίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα