Προς παραμονή ο Ομπράντοβιτς
Ο Σέρβος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης με συνέντευξή του στην ισπανική ABC μίλησε
Για τον Παναθηναϊκό: «Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οι παίκτες μου. Τους αγαπάω και τους οφείλω όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου. Αλλά είναι μια δύσκολη κατάσταση, γιατί έχουμε δέκα παίκτες με συμβόλαια και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση και ο καθένας θα πρέπει να καταλάβει τι γίνεται και είναι απαραίτητο να παραιτηθεί από κάποια πράγματα»
Για το lock-out του ΝΒΑ: «Δεν νομίζω για παράδειγμα μια ομάδα από τη Σερβία ν’ αποκτήσει έναν παίκτη για τρεις, τέσσερις ή έξι μήνες. Δεν το πιστεύω, και εγώ προσωπικά δεν θα το κάνω. Αν αποκτήσεις έναν παίκτη κάν’ το για ολόκληρη τη χρονιά. Αλλά αν κάποιος θέλει να έρθει να παίξει εδώ τρεις μήνες, μπορεί να το κάνει, αλλά πολύ δύσκολα στην ομάδα μου.
Για την πιθανή προοπτική για το ΝΒΑ, εμφανίστηκε εντελώς αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο: «Ποτέ, ποτέ»!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
