Πέμπτη μέρα χωρίς εφημερίδες

Gazzetta team
Πέμπτη μέρα χωρίς εφημερίδες

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τα προβλήματα με τη διανομή του Τύπου συνεχίζονται για πέμπτη μέρα, καθώς ούτε σήμερα οι εφημερίδες είναι κρεμασμένες. Εσείς μπορείτε να τις δείτε στο περίπτερο του gazzetta.gr.

Στο μεταξύ η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) απάντησε «όχι στους εκβιασμούς» στην πρόταση που υπέβαλαν οι εφημεριδοπώλες έπειτα από τρεις ημέρες επεισοδίων, κατά τα οποία εφημεριδοπώλες που αντιδρούν στο διά νόμου άνοιγμα του επαγγέλματός τους εμπόδισαν τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελεύθερη διακίνηση του Τύπου.

Από σήμερα, η διανομή των εφημερίδων γίνεται από πάγκους που στήνονται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και στα περίπτερα στα οποία ήδη παρέχουν Τύπο οι εφημεριδοπώλες που συμφώνησαν με τα πρακτορεία «Αργος» και «Ευρώπη».

Η ΕΙΗΕΑ ζήτησε την άμεση επιστροφή των οφειλών από τους εφημεριδοπώλες και διεμήνυσε ότι όσοι έχουν ήδη υπογράψει συμφωνίες με τα πρακτορεία θα προτιμηθούν στον νέο σχεδιασμό. «Όσοι άλλοι επιθυμούν να υπογράψουν απευθείας συμβάσεις μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν από τα πρακτορεία διανομής Τύπου», ήταν η απάντηση της ΕΙΗΕΑ στους εφημεριδοπώλες.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα