«Έφυγαν» 15.000 διαρκείας
Μετράνε μέρες οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί μέχρι τις 4 Αυγούστου για να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα, για την οποία αδιαφορούν για την κρίση και έχουν ήδη κόψει 15.000 διαρκείας.
Άλλα 150 «μαγικά» καρτελάκια δόθηκαν την Τετάρτη στους φίλους του Ολυμπιακού και οι πωλήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό έως ότου σπάσει το φράγμα των 18.000 διαρκείας.
Το… στερητικό σύνδρομο των ερυθρόλευκων οπαδών που έχουν μερικούς μήνες να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα φτάνει στο τέλος του, αφού λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις 4 Αυγούστου και το φιλικό με την Γουέστ Μπρόμγουιτς στο Γ. Καραϊσκάκης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
