«Ρώσος» ο Λουκάς!

«Ρώσος» ο Λουκάς!

Gazzetta team
«Ρώσος» ο Λουκάς!
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης περίμενε μέχρι την ύστατη στιγμή τον Ολυμπιακό, αλλά η προσφορά των «ερυθρολεύκων» δεν ήταν τέτοια ώστε να τον δελεάσει να παραμείνει στον Πειραιά.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε εκφράσει με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο τη θέληση του να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά η πρόταση των «ερυθρολεύκων» δεν έφθασε τις απαιτήσεις του και έτσι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, όπου θα λάβει διπλάσιες τουλάχιστον αποδοχές σε σχέση με ό, τι έπαιρνε πέρυσι από τους Πειραιώτες.

Το ραντεβού των εκπροσώπων του Λουκά Μαυροκεφαλίδη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ήταν πολύωρο, αλλά δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τους «ερυθρολεύκους». Η πρόταση που του έκαναν ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με αυτήν που είχε… ακούσει προ διημέρου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλησίασε αυτές των Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και Κίμκι που έριζαν για την υπογραφή του δίνοντας ετήσια ανταλλάγματα που ξεπερνούσαν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Μαυροκεφαλίδης ήταν διατεθειμένος να μείνει ακόμα και αν του έκανε ο Ολυμπιακός μικρότερη οικονομικά πρόταση από των Ρώσων, αφού ακόμα και με 700.000-750.000 ευρώ ετησίως θα έβαζε την υπογραφή του σε νέο «ερυθρόλευκο» συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο, δεν έγινε μέχρι το βράδυ της Τετάρτης και έτσι ο διεθνής φόργουορντ θα ακολουθήσει το δρόμο της ξενιτιάς…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα