Πάντα στην πρώτη θέση τα Star
Στο πλαίσιο της 3ης ημέρας της διοργάνωσης και μετά την ολοκλήρωση επτά ιστιοδρομιών το ελληνικό δίδυμο παραμένει πρώτο με 12 βαθμούς ποινής, παρότι στην τελευταία κούρσα τερμάτισαν στην 10η θέση. Οι Έλληνες πρωταθλητές μας διεκδικούν με αξιώσεις το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση της φινλανδικής πρωτεύουσας, έχοντας ως βασικούς αντιπάλους τους ισπανούς Φερνάντο Τσαβάρι και Φερνάντο Ροντρίγκες Ριβέρο που ακολουθούν στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς.
Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, ο Βαγγέλης Χειμώνας έπειτα από 6 κούρσες είναι 10ος με 34 βαθμούς στην κατηγορία Laser STD στον χρυσό στολίσκο, ενώ ο Αντώνης Μπουγιούρης είναι 22ος με 47 βαθμούς.
Ακόμη, στα Laser Radial γυναικών η Μαρία Βλάχου τρέχει στον ασημένιο στολίσκο και είναι 27η και στη γενική κατάταξη 82η.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
