Ο Daniel Negreanu επιστρέφει στον Καναδά
Μετά τα γεγονότα της Μαύρης Παρασκευής όπου το online poker απαγορεύτηκε, πολλοί online pros έχασαν την δουλειά τους και
σκέφτονταν σοβαρά το ενδεχόμενο της μετακόμισής τους σε άλλη χώρα όπου επιτρέπεται το online poker.
Η καλύτερη λύση για όλους είναι ο Καναδάς και μετά τον Olivier Busquet ο οποίος μετακόμισε ήδη στον Καναδά, σειρά παίρνει και ο Daniel Negreanu.
Συγκεκριμένα, ο Καναδός επαγγελματίας έγραψε στο Twitter: «Θα με βρείτε στο PokerStars.com μέχρι τον Σεπτέμβριο όταν και θα ξεκινήσει το WCOOP! Σκοπεύω να μετακομίσω στο Τορόντο. Θα έχει πλάκα!»
Φαίνεται πως η αρχή των μετακομίσεων έχει γίνει και μετά το World Series of Poker αναμένουμε ακόμα περισσότερες μεταναστεύσεις από επαγγελματίες παίκτες πόκερ. Πάντως, ο Negreanu ίσως να έπρεπε να φύγει λίγο νωρίτερα για τον Καναδά, μιας και στο φετινό WSOP δεν πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις έχοντας πετύχει μόλις δύο cashes.
Το τελευταίο τουρνουά στο οποίο έλαβε μέρος, ήταν το $50,000 The Poker Player's Championship από το οποίο αποκλείστηκε στην Day 2.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
