Xωρίς Τζέραρντ στην Ασία
«Ο Στίβεν τα πάει περίφημα με το ιατρικό επιτελείο και κρίναμε καλύτερο να μείνει πίσω στην Αγγλία. Είναι στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και θέλουμε να μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων», τόνισε ο αρχικά ο Κένι Νταλγκλίς και στη συνέχεια υποστήριξε:
«Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει απογοήτευση στον κόσμο, αλλά είμαι επίσης σίγουρος ότι θα καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να είναι υγιής ο Στίβεν. Πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Σάντερλαντ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
