Χωρίς εφημερίδες και την Τρίτη
Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι εφημεριδοπώλες είχαν μπλοκάρει όλες τις εξόδους από τα πρακτορεία στο Κορωπί, καθώς είχαν την πληροφορία πως τα πρακτορεία Τύπου θα έκαναν μόνα τους τη διανομή των εφημερίδων.
Η παραπάνω πρωτοβουλία θεωρείται παράνομη για τους εφημεριδοπώλες και για το λόγο αυτό κάλεσαν την αστυνομία, η οποία οδήγησε στο αυτόφωρο τρία μέλη από τα πρακτορεία. Κάτι αντίστοιχο έγινε και την Τρίτη, με αποτέλεσμα να μη διανεμηθούν και πάλι οι εφημερίδες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
