Θέλει Ντένις ο Εργοτέλης

Θέλει Ντένις ο Εργοτέλης

Gazzetta team
Θέλει Ντένις ο Εργοτέλης

bet365

Ο Επστάιν ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Εργοτέλης μπαίνει και πάλι δυναμικά για την απόκτησή του.

Οι Κρητικοί έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον Γερμανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, όμως όσο ο Ολυμπιακός δεν ξεκαθάριζε τη στάση του ο παίκτης περίμενε τα ευχάριστα νέα για την παραμονή του στου Ρέντη και ο Εργοτέλης εξέταζε άλλους στόχους.

Πλέον, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον Ντένις Επστάιν ότι δεν υπολογίζεται και πως μπορούν να μπουν άμεσα σε διαπραγματεύσεις με συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να πουλήσει τον παίκτη, όμως δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενο νέου δανεισμού του, αρκεί η ενδιαφερόμενη ομάδα να καλύψει το 100% του συμβολαίου του.

Ο Γερμανός με τον εκπρόσωπό του θα ψάξει άμεσα να βρει ομάδα, όμως ο Εργοτέλης είναι αποφασισμένος να πάρει τον ποδοσφαιριστή στην Κρήτη και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα