Κανένα θέμα με Ναδάλ
Ο 25χρονος Ισπανός δεν κατάφερε να πανηγυρίσει στο Λονδίνο το τρίτο του τρόπαιο, σίγουρα όμως η ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς δεν οφειλόταν στον τραυματισμό του. Λίγες ώρες μετά τον τελικό δημοσιεύτηκε στους «Times» ότι ο Ράφα θα χρειαστεί να μείνει «παροπλισμένος» για ένα και πλέον μήνα, εξαιτίας του κατάγματος στο αριστερό πόδι, ο θείος και προπονητής του, ωστόσο, Ράφα Ναδάλ έσπευσε να το διαψέυσει.
Ο Τόνι Ναδάλ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο πρωταθλητής από το Μονακόρ θα δώσει κανονικά το παρών στο «Rogers Cup» στις 8 Αυγούστου στον Καναδά και φυσικά στο τελευταίο Γκραν Σλαμ της σεζόν, το US Open (29/8-11/9). «Δεν είναι έτσι, δεν αλλάζει τίποτα. Θα παίξουμε στο Μόντρεαλ» διαβεβαίωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (DPA).
Στον τέταρτο γύρο του Γουίμπλεντον κόντρα στον Ντελ Πότρο ο Ράφα χρειάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια φυσιοθεραπευτή προκειμένου να ξεπεράσει ένα πρόβλημα στην αριστερή φτέρνα, ενώ στη συνέχεια έκανε ένεση για να αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Μάρντι Φις στα προημιτελικά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
