«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο»!

«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο»!

«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο»!

bet365

Με... τοποθέτησή του στο gazzetta.gr για δεύτερη σερί μέρα, ο Γιορκ Νέμπλουνγκ, μάνατζερ του Τίμο Χίλντεμπραντ, ενημερώνει τον κόσμο της ΑΕΚ για τα δεδομένα της υπόθεσης.

Τα δημοσιεύματα του Τύπου περί άφιξης του Γερμανού τερματοφύλακα στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να συζητήσει με την Ένωση αλλά και τα όσα φέρεται να είπε ο Σταύρος Αδαμίδης στην Κέρκυρα την Κυριακή, συντηρούν στην επικαιρότητα το θέμα του Χίλντεμπραντ. Κάτι που... κακώς γίνεται αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με όσα λέει στο gazzetta.gr ο ατζέντης του.

«Επαναλαμβάνω ότι συζητήσεις με την ΑΕΚ δεν υπάρχουν και επιμένω ότι πρέπει να ξέρει ο κόσμος για να μην τον κοροϊδεύουμε, ότι η Ελλάδα και η ΑΕΚ δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον Τίμο», μας είπε αρχικά ο Νέμπλουνγκ και στη συνέχεια επιβεβαίωσε αυτό που είχε πει και την Κυριακή. Ότι ο Χίλντεμπραντ, δηλαδή, μιλάει με άλλες ομάδες και είναι κοντά σε συμφωνία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Συζητάμε με ομάδες από κεντρική Ευρώπη, Αγγλία, Γερμανία, είμαστε μάλιστα πολύ κοντά σε συμφωνία με κάποιες από αυτές. Αυτές τις ομάδες τις είχε ξεχωρίσει ο Τίμο πριν καν ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Είχα τη συναίνεση του Τίμο για να συζητήσω. Αυτές οι ομάδες είναι προτεραιότητα για τον πελάτη μου και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις».

Με δεδομένα τα δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο τη Δευτέρα, ρωτήσαμε τον Γερμανό μάνατζερ για όσα γράφονται περί επικείμενης άφιξης του Χίλντεμπραντ στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες, για να εκφράσει αρχικά την έκπληξή του και στη συνέχεια να δώσει την ακόλουθη απάντηση: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Από όσο γνωρίζω δεν έχει προγραμματιστεί κανένα ταξίδι στην Ελλάδα και πιστέψέ με θα το ήξερα αν υπήρχε. Εκτός κι αν ερχόταν στη χώρα σας για διακοπές, κάτι που επίσης δεν γνωρίζω να υπάρχει».

Συνεχίζοντας τη συνομιλία μας, ο Νέμπλουνγκ θέλησε ακόμη μια φορά να ξεκαθαρίσει τη θέση του (επέμενε ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό για να μην υπάρχουν παρερμηνείες), λέγοντας πως «σας είπα και στην προηγούμενη συνομιλία μας ότι δεν είναι σωστό και σοβαρό απέναντι στον κόσμο να μιλάμε υποθετικά για το αν θα μας ενδιέφερε η προοπτική της ΑΕΚ, από τη στιγμή που δεν συζητάμε καν και που έχουμε ξεκαθαρίσει ότι έχουμε άλλες προτεραιότητες. Στη ζωή δεν μπορείς ποτέ να πεις ποτέ. Αν δεν υπάρξει κάποιο deal με μία από τις ομάδες με τις οποίες συζητάμε, τότε θα εξετάσουμε μετά τις προοπτικές μας και τότε θα δούμε το ζήτημα με την ΑΕΚ, αν εξακολουθεί να υφίσταται ενδιαφέρον. Όμως επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ και αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον παίκτη. Ελπίζω να μη χρειαστεί να το επαναλάβω ακόμη μία φορά».

Τέλος, ζητήσαμε από τον μάνατζερ του Χίλντεμπραντ να μας σχολιάσει τα όσα φέρεται να είπε ο Αδαμίδης σε πηγαδάκι με οπαδούς στην Κέρκυρα, περί πολλών ελπίδων για υλοποίηση της μεταγραφής. Η απάντηση που πήραμε ήταν η εξής: «Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Δεν συζητάμε με την ΑΕΚ, είναι ξεκάθαρο. Δεν είμαι εγώ σε θέση να διαψεύδω τον πρόεδρο της ΑΕΚ για μια συζήτηση που μπορεί να είχε με οπαδούς της ομάδας και όχι για κάποια επίσημη τοποθέτησή του».

Αυτά μάς λέει ο Νέμπλουνγκ, αυτά μεταφέρουμε κι εμείς στον κόσμο της ΑΕΚ. Απομένει να δούμε αν η αλήθεια βρίσκεται στα λεγόμενα του Γερμανού μάνατζερ (πιο πιθανό ενδεχόμενο) ή στις διαρροές από τα Σπάτα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα