«Δεν μιλάμε με ΑΕΚ»

«Δεν μιλάμε με ΑΕΚ»

«Δεν μιλάμε με ΑΕΚ»

bet365

Ο Γιοργκ Νέμπλουνγκ αποτελεί τον ατζέντη του Τίμο Χίλντεμπραντ και μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr αποκάλυψε πως τούτη τη στιγμή δεν τους απασχολεί η ΑΕΚ!

Το όνομα του Τίμο Χίλντεμπραντ απασχολεί τις τελευταίες μέρες το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, μια και αποτελεί περίπτωση τερματοφύλακα που αρέσει στους διοικούντες την ΑΕΚ και θα ήθελαν να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σεμπαστιάν Σάχα.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Γιοργκ Νέμπλουνγκ, ατζέντη του πρώην διεθνούς Γερμανού πορτιέρο, και όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω τα δεδομένα της υπόθεσης είναι λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι αρχικά παρουσιάστηκαν.

«Με εκπλήσσει το τηλεφώνημά σας και το γεγονός πως όπως μου λέτε είστε από την Ελλάδα αφού για τον Τίμο είχα στο παρελθόν ενδιαφέρον από τη χώρα σας. Από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Τίμο δεν ενδιαφερόταν να αγωνιστεί στη χώρα σας», μας απάντησε με το… καλησπέρα ο Νέμπλουνγκ. Στην ερώτησή μας: «Υπάρχουν πληροφορίες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πελάτη σας και προχωρημένες επαφές και συζητήσεις προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα και την ΑΕΚ. Εσείς το επιβεβαιώνετε;» μας απάντησε αφού πρώτα μας ρώτησε αν όσα του είπαμε τα εννοούμε, θεωρώντας προφανώς πως του κάναμε πλάκα: «Πραγματικά δεν έχει καμία σημασία αν υπήρξε ή όχι επικοινωνία της ΑΕΚ μαζί μας για τον Τίμο. Κι αυτό διότι θα ήταν κοροϊδία για τον σύλλογο να πω πως έχουμε μιλήσει, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως ο Τίμο δεν ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή για να έρθει στη χώρα σας και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι αυτή η προτεραιότητά μας. Είμαστε σε επαφές και συζητάμε προτάσεις από ομάδες της κεντρικής Ευρώπης. Θα μου επιτρέψετε βέβαια να μην αποκαλύψω ποιες είναι αυτές, απλά σας το λέω για να καταλάβετε τον λόγο για τον οποίο η Ελλάδα και η ΑΕΚ δεν αποτελεί προτεραιότητα. Άλλωστε στο παρελθόν είχα κρούσεις και κάποιες συζητήσεις με εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού όμως ο Τίμο από τότε δεν ήταν θετικός να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει σε δέκα μέρες από τώρα και φυσικά αν τότε θα έχει αλλάξει άποψη ο πελάτης μου, ωστόσο δεν το βλέπω τόσο εύκολο να αλλάζει άποψη άμεσα».

Ολοκληρώνοντας τη συζήτησή μας εξηγήσαμε στον Νέμπλουνγκ ότι υπάρχουν σενάρια (προφανώς διαρροές από τα Σπάτα) που αναφέρουν ότι ΑΕΚ και Χίλντεμπραντ έχουν συζητήσει και πως απέχουν από τη συμφωνία περί τις 100.000 ευρώ (σ.σ.: αναφέραμε χαρακτηριστικά τις πληροφορίες που αναφέρουν πως ο 32χρονος Γερμανός γκολκίπερ αξιώνει 300.000 ευρώ και η ΑΕΚ του προσφέρει 200.000 ευρώ) και τον ρωτήσαμε αν υπάρχει περίπτωση να εκπροσωπεί κάποιος άλλος τον Τίμο Χίλντεμπραντ στην Ελλάδα: «Θεωρείτε πως ακόμη και άλλος να εκπροσωπούσε τον Τίμο δεν θα με ενημέρωνε ή δεν θα ενημέρωνε τον Τίμο; Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το θέμα στην Ελλάδα, αλλά εγώ και όσοι γνωρίζω στον χώρο λειτουργούν εντελώς διαφορετικά. Είμαι ξεκάθαρος νομίζω όταν λέω πως δεν υπάρχουν επαφές και συζητήσεις με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε αυτή ο Τίμο από τη νέα σεζόν. Κάτι που σημαίνει, όπως είναι λογικό, ότι τα νούμερα και τα ποσά που αναφέρατε πολύ απλά δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, γιατί πολύ απλά επαναλαμβάνω η Ελλάδα και η ΑΕΚ δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον πελάτη μου. Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία»…

Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Προφανώς ο μάνατζερ του Χίλντεμπραντ βρίσκεται σε επαφές με άλλα κλαμπ στην κεντρική Ευρώπη και η Ένωση αποτελεί την τελευταία επιλογή για τον πελάτη του. Εκτός κι αν έχει κάποιο λόγο ο Νέμπλουνγκ να μας πει ψέματα (κάτι που δεν υπάρχει…)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα