Επιτέλους... σημάδια ζωής!

Επιτέλους... σημάδια ζωής!

Gazzetta team
Επιτέλους... σημάδια ζωής!

bet365

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει ότι επιτέλους κάτι κινείται στο «τριφύλλι» και πως μετά τα «δώσε», θα αρχίσουν και τα «πάρε».

Πέρασε ένας μήνας και κάτι από τη λήξη των πλέι οφ και στον Παναθηναϊκό τα πάντα είχαν μείνει στάσιμα. Σε άλλον πλανήτη να είχες φύγει και να γυρνούσες τώρα με διαστημόπλοιο, τίποτα απολύτως δεν θα είχες χάσει. Το απόλυτο μηδέν!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ύστερα από καιρό κάτι αρχίζει να κινείται και όλοι ελπίζουμε ότι η καθημερινότητά μας θα αποκτήσει ξανά φυσιολογικό ρυθμό. Η εβδομάδα που «έφυγε» έκρυβε κάποιες καλές ειδήσεις, υπό την έννοια ότι οι Πράσινοι ξεκίνησαν να δραστηριοποιούνται. Έστω και στο «δώσε», οπότε κάποια στιγμή θα αρχίσει και το «πάρε».

Έτσι λοιπόν έφυγε ο Γκοβού που πέρασε και δεν ακούμπησε, τον ακολούθησε ο Λουίς Γκαρσία που ήταν (σχεδόν) μία από τα ίδια, ενώ τελικά στην περίπτωση του Μάτος έγινε το καλύτερο δυνατό και για τις δύο πλευρές. Ο παίκτης πουλήθηκε στην Μποταφόγκο και το Τριφύλλι βγάζει από την ιστορία αυτή δύο εκατομμύρια. Ένα που θα πάρει από τους Βραζιλιάνους και ένα ακόμη (μαζί με αυτά της εφορίας) που γλιτώνει από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Σίγουρα μπορεί να μην είναι λεφτά κοντά σε αυτά που έχεις δώσει για να τον αποκτήσεις, αλλά ας μην ξεχνάμε πρώτον ότι σε ένα χρόνο θα έμενε ελεύθερος και δεύτερον πως δεν ήθελε να βλέπει ούτε ζωγραφιστή την Παιανία, οπότε μόνο προβλήματα θα δημιουργούσε με την παρουσία του.

Ο επόμενος που θα φύγει πάντως θα μας πονέσει αρκετά, όπως συνέβη άλλωστε και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σισέ αναμένεται το πολύ ως την Τετάρτη να κουνήσει μαντίλι και μια μέρα μετά να δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της Λάτσιο, ενώ ανοιχτό είναι πάντα και το θέμα του Μπουμσόνγκ.

Βέβαια, σταδιακά ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει εκτός από το να (ξε)πουλάει, να αγοράζει κιόλας. Έχει αργήσει χαρακτηριστικά, καθώς την προσεχή Παρασκευή πετάει για Αυστρία, πλην όμως το θέμα είναι να τους έχεις εκεί τους παίκτες και όχι στην Παιανία να κάνουν αιματολογικές, εργομετρικά και πάνω κάτω τα χεράκια, όπως συχνά συμβαίνει την πρώτη εβδομάδα. Ας έρθουν αυτοί που είναι να έρθουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και τότε θα πας με άλλες αξιώσεις στα προκριματικά.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός έχει μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα τον προβλημάτων και ένα (σχετικό) αβαντάζ. Κράτησε τον ίδιο προπονητή, ο οποίος όχι απλώς έχει πλήρη εικόνα για τι μπορεί και το τι δεν μπορεί να κάνει κάθε παίκτης (άρα δεν θα πειραματίζεται) αλλά και αυτοί που θα έρθουν θα είναι «δικά του παιδιά», επομένως θα ξέρει τι μπορεί να περιμένει από τον καθένα τους.

ΥΓ. Οι Τούρκοι, ναι ρε, αυτοί οι αχώνευτοι Τουρκαλάδες, μας δείχνουν τον δρόμο στα στημένα, αλλά εμείς δεν βλέπω να το παίρνουμε ούτε κι αυτό στα σοβαρά. Λες και χρειαζόμαστε και περισσότερες αποδείξεις…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα