Ούτε συμμετοχή…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Ούτε συμμετοχή…

bet365

Δευτερόλεπτο να μην παίξει, κύριοι, ο Σάντσες. Δευτερόλεπτο. Και αν μάλιστα η Κολομβία κάνει δύο ήττες στη συνέχεια του Κόπα Αμέρικα, ακόμα καλύτερα.

Γιατί μπορεί οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού να στήθηκαν να δουν το ματς με την Κόστα Ρίκα, για να παρακολουθήσουν τον εδώ και 15 μήνες (!) υποψήφιο μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών (το ενδιαφέρον για τον Σάντσες είχε ξεκινήσει πριν από τον τραυματισμό του και με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη υπεύθυνο μεταγραφών), ωστόσο αν ο διεθνής μέσος δεν παίξει στη διοργάνωση, τότε η διοίκηση της Βαλενσιέν θα χάσει ένα δυνατό της χαρτί. Το τελευταίο της.

Οι Γάλλοι εκτιμούν ότι ο παίκτης τους θα κάνει μία αξιόλογη εμφάνιση και θα αυξηθούν οι πιθανότητες για να βρουν και δεύτερη πρόταση. Να μην είναι μόνο ο Ολυμπιακός ενδιαφερόμενος και να μπορέσουν έτσι να τσιμπήσουν την καλύτερη δυνατή για αυτούς τιμή.

Για αυτό άλλωστε το τρενάρουν και δεν λένε το «ναι» στους Πειραιώτες, τη στιγμή που η πλευρά του Κολομβιανού έχει ήδη συμφωνήσει. Η μη χρησιμοποίηση του Κολομβιανού είναι εξαιρετικό δώρο για τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αφού θα μπορέσει να σκληρύνει τη στάση της και να αποκτήσει τον παίκτη στα χρήματα που θέλει. Όπως δηλαδή συνέβη στις υποθέσεις του Μιραλάς και του Κοστάντσο.

Για τα σχόλια που έχουν ακουστεί ότι ο Σάντσες δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και για αυτό δεν παίζει στην Eθνική, η απάντηση είναι απλή. Πρώτον, δεν σημαίνει ότι αν δεν είσαι βασικός στην Εθνική σου, δεν είσαι και καλός παίκτης και δεύτερον οι Πειραιώτες δεν περίμεναν το Κόπα Αμέρικα για να αποφασίσουν αν θα τους κάνει ή όχι.

Τον Σάντσες τον έχει τσεκάρει ο… μισός Ολυμπιακός. Πρώτος ήταν ο Μπαρμπαλιάς (πριν από τον τραυματισμό του παίκτη) και ακολούθησαν οι Κοβάσεβιτς και Νινιάδης. Σε αυτούς προσθέστε και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει δώσει την έγκρισή του για την απόκτηση του παίκτη. Πολλά ζευγάρια μάτια λοιπόν και δεν γίνεται όλοι να έχουν πέσει έξω.

Δεν τίθεται θέμα ότι η απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη έχει κουράσει. Γιατί βρίσκεται στο προσκήνιο των μεταγραφικών θεμάτων ουκ ολίγους μήνες, αλλά στις εποχές που ζούμε ο Ολυμπιακός καλά κάνει και είναι σκληρός διαπραγματευτής. Γιατί και τις 300.000 ευρώ (τόση είναι η διαφορά) να γλιτώσει, είναι σημαντικό ποσό, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει κάπου αλλού…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…