Άδεια σε Μπάρκογλου και Αγρίτη
Την προσεχή Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση στην Κέρκυρα ενόψει της νέας περιόδου. Οι Μπάρκογλου και Αγρίτης θα λείψουν από αυτήν, επειδή τους χορηγήθηκε από το τεχνικό τιμ άδεια ολίγων ημερών.
Ο λόγος είναι πως μέχρι πρότινος έκαναν προπονήσεις με τον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ αντιστοίχως. Και οι δύο θα ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα της Κέρκυρας από τις 11 Ιουλίου, οπότε και οι «Φαίακες» θα μεταβούν στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
