«Ο... αμαρτωλός Σαχπατζίδης»!

«Ο... αμαρτωλός Σαχπατζίδης»!

Gazzetta team
«Ο... αμαρτωλός Σαχπατζίδης»!

bet365

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, είναι αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας και φέρεται να έχει εμπλακεί σε διάφορες σκανδαλώδεις υποθέσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικου εντύπου.

Το Έθνος της Κυριακής αποκαλύπτει πως ο Σαχπατζίδης έχοντας βιτρίνα τους δύο νεαρούς γιους του, έναν άγνωστο Κωνσταντινουπολίτη και τον Ζήση Βρύζα, φέρεται εμπλεκόμενος σε σκανδαλώσεις υποθέσεις. Πιο συγκεκριμένα έχει ανάμειξη στις υποθέσεις Βατοπεδίου, της Torcaso, των υποβρυχίων και άλλες ενώ εις βάρος του προκύπτουν πολύ σημαντικά στοιχεία για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Έχοντας ως συνεργάτες τους δύο νεαρούς γιους του, Δημήτρη και Γιώργο και έναν άγνωστο επιχειρηματία από την Κωνσταντινούπολη το τελευταίο διάστημα έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο ώστε να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών του ΠΑΟΚ με ένα ποσό γύρω στα 5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα έχει βάλει μπροστά τον Βρύζα. Ο εξηντάχρονος επιχειρηματίας από την Κατερίνη διατηρούσε παράλληλα στενές σχέσεις με τον Άκη Τζοχατζόπουλο, ενώ η δικαιοσύνη συνεχίζει να ερευνά αρκετές υποθέσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα