«Έκαναν ζημιά στον Μαρινάκη»

Gazzetta team
«Έκαναν ζημιά στον Μαρινάκη»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πατέρας ενδιαφέρθηκε για τον Γιώργο Δαλούκα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο διαιτητής, ενώ για τον Μαρινάκη τόνισε ότι εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους που του έκαναν ζημιά. Πρόσθεσε ότι δικαιώθηκε με τον Μπέο!

Η συνέντευξη του Δαλούκα στην Εξέδρα

Όταν ακούτε το όνομα του κ. Μαρινάκη τι σκέφτεστε;

«Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας πρόεδρος που σίγουρα αγαπά την ομάδα του, άξιος για μεγάλα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμπιστεύτηκε όμως λάθος ανθρώπους, που έκαναν ζημιά στη δημόσια εικόνα του».

Με τον κ. Πατέρα μιλήσατε, και αν ναι, για ποια θέματα;

 

«Ουδέποτε μίλησα με κανέναν παράγοντα για θέματα που αφορούσαν τη δουλειά μου ως διαιτητή. Ο κ. Πατέρας είναι ο άνθρωπος που, χωρίς να έχει κανένα ίδιον όφελος, ενδιαφέρθηκε για το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά τις απειλές εναντίον μου».

Για τον Αλέξη Κούγια ποια είναι η γνώμη σας;

«Υπήρξαν κατά καιρούς άνθρωποι που ασχολήθηκαν με την υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ελλάδα, αλλά νομίζω ότι ο Κούγιας ήταν ο άνθρωπος που δεν φοβήθηκε να βγάλει τα άπλυτα του ελληνικού ποδοσφαίρου στη φόρα, χωρίς να υπολογίσει το προσωπικό κόστος από αυτή την ιστορία».

Τι σκέφτεστε για τον Αχιλλέα Μπέο;

«O Aχιλλέας Μπέος μου χάλασε την προσωπική και οικογενειακή μου γαλήνη. Έχασα εξαιτίας του την ηρεμία στη ζωή μου. Νιώθω ηθικά δικαιωμένος από τα τελευταία γεγονότα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Υπήρξε συγκεκριμένο ζήτημα με μένα και τον κ. Μπέο και για τον λόγο αυτό πήγα και κατέθεσα στον εισαγγελέα».

Η ΕΠΟ αποφάσισε σε ένα βράδυ να σας καρατομήσει. Για ποιο λόγο, πιστεύετε;

«Η ΕΠΟ έκανε λάθος. Ο κ. Πιλάβιος δεν με αντιμετώπισε με δικαιοσύνη. Στην περίπτωσή μου θα έπρεπε να ψάξει περισσότερο το θέμα. Από το χέρι του περνάει η επιστροφή μου. Θέλω να επιστρέψω στη διαιτησία γιατί πλήρωσα τα σπασμένα μιας ιστορίας. Μέρα με τη μέρα μού φαίνεται όλο και πιο άδικο αυτό για μένα. Θέλω να γυρίσω γιατί είναι ο χώρος τον οποίο υπηρετώ τα τελευταία δώδεκα χρόνια με συνέπεια».

Ακούστηκε ότι μέσα σε όλα σκεφτήκατε την αυτοκτονία...

«H περίοδος από το ματς στο "Κλ. Βικελίδης" μέχρι το κάψιμο του αυτοκινήτου μου πριν από είκοσι ημέρες, ήταν εφιαλτική. Γεμάτη απειλές και εκβιασμούς. Θέλω να την ξεχάσω. Δεν σου κρύβω ότι μου πέρασαν από το μυαλό διάφορες σκέψεις, ακόμα και η αυτοκτονία. Επικράτησε όμως η λογική και κατάφερα να αποκτήσω δύναμη».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα