Επαφή (και) με Γιακόμπο

Επαφή (και) με Γιακόμπο

Επαφή (και) με Γιακόμπο

bet365

Η αναζήτηση της ΑΕΚ για τον αντικαταστάτη του Σεμπάστιαν Σάχα την... έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ και τον Γιακόμπο Σαντζ.

Η Ένωση κοιτάζει στο εξωτερικό -όπως και στην Ελλάδα- για την καλύτερη δυνατή λύση και μία από τις περιπτώσεις με την οποία φέρεται να ασχολήθηκαν οι άνθρωποι της, είναι και αυτή του Γιακόμπο. Ο 28χρονος και ύψους 1.93μ. Ισπανός γκολκίπερ ήταν βασικός φέτος στη Βαγιαδολίδ, την οποία βοήθησε να μπει στις θέσεις των πλέι οφ ανόδων στην Primera Division, χωρίς πάντως να τα καταφέρει εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 200.000 ευρώ αλλά ο Γιακόμπο ζήτησε από τους Κιτρινόμαυρους να περιμένουν, καθώς θα δοκιμαστεί από τη Λιντς και προτεραιότητα του είναι να αγωνιστεί στην Αγγλία.

Κρούση σε Μιχαηλίδη
Στο μεταξύ, άνθρωπος της ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει ήδη μια κρούση και με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη. Κάτι, πάντως, που δεν έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα. Το σίγουρο είναι ότι ο Μιχαηλίδης θα ήθελε να επιστρέψει στην Ένωση ενώ είναι και μια οικονομική περίπτωση για την ΑΕΚ, καθώς δε θα κόστιζε περισσότερες από 100.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα