Σε τεντωμένο σχοινί Νοτιάς-Παππάς!

Σε τεντωμένο σχοινί Νοτιάς-Παππάς!

Γιώργος Τσακίρης
Σε τεντωμένο σχοινί Νοτιάς-Παππάς!

bet365

Η άρνηση του Νίκου Νοτιά να βάλει λεφτά για την αδειοδότηση της ΑΕΚ έφερε στην επιφάνεια τις... διαφορές με τον Πέτρο Παππά. Το gazzetta.gr αναλύει πώς έχουν τα πράγματα.

Ο Πέτρος Παππάς είναι αυτός που φέρεται να έκανε το deal για να ξεπεράσει η ΑΕΚ τον σκόπελο με την αδειοδότηση, με δεδομένο ότι η κίνηση-συμμετοχή στην προσπάθεια των Supporters, όσο κι αν θέλουν να το διαφημίσουν κάποιοι, δεν έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε ο μέτοχος της ΠΑΕ.

Οι προσδοκίες, ή αν θέλετε απαιτήσεις, του Παππά ήταν ότι ο Νοτιάς θα στήριζε και πάλι οικονομικά την ΠΑΕ αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε, με συνέπεια ο πρώτος να ενοχληθεί πολύ.

Το πιο σημαντικό γεγονός που συνετέλεσε σε αυτή την ενόχληση του Παππά είναι το γεγονός ότι όπως πληροφορήθηκε, ο Νοτιάς κατά την παραμονή του στην Αθήνα είχε συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα από το παρελθόν -και όχι μόνο- της ΑΕΚ, αλλά όχι με εκείνον.

Αυτό ενόχλησε πολύ τον Παππά, συν το γεγονός ότι όταν ο Νοτιάς έκανε γνωστή την απόφαση του να μην συμβάλει οικονομικά για την αδειοδότηση, εξηγώντας το σκεπτικό του φέρεται να είπε πως δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα λάθη του... μπροστινού του Παππά.

Ο εκ Νέας Υόρκης μέτοχος της ΠΑΕ είχε πάρει την υπόσχεση-δέσμευση του Παππά ότι τα χρήματα για την ενοικίαση του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, όπου βρίσκονται και τα γραφεία της διοίκησης πλην όλων των άλλων, θα έμπαιναν πάντα στην ώρα τους, όπως είχε προσυμφωνηθεί. Προσοχή: Ο Νοτιάς δε ζητάει λαγούς με πετραχήλεια! Το μόνο που θέλει για ένα έργο που κόστισε 15 εκατ. ευρώ, χώρια την αγορά του οικοπέδου, ήταν το ίδιο ενοίκιο με αυτό που πλήρωνε η ΑΕΚ στο... κοτέτσι των Θρακομακεδόνων. Κι όμως, δεν πήρε τίποτα...

Αυτό ανάγκασε τον Νοτιά να πει ότι «δεν μπορώ να βάζω μόνιμα λεφτά για όλα, ενώ δεν γίνεται τίποτα από όσα μου είχαν υποσχεθεί».

Επιπρόσθετα, στις συναντήσεις που είχε ο Νοτιάς με ανθρώπους από το παρελθόν της ΑΕΚ (Μελισσανίδης), φαίνεται να του εξήγησαν πόσο λάθς κινούνται απέναντι του όσοι τρέχουν την Ένωση στην Αθήνα... Πέραν αυτού, ο Νοτιάς δεν κατάλαβε ποτέ τι καλύτερο έχει κάνει ως πρόεδρος της ΠΑΕ ο Σταύρος Αδαμίδης, από τον προκάτοχο του, Νίκο Θανόπουλο, αφού το έλλειμα είναι ίδιο με αμφότερους.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Αδαμίδης δεν τα έχει κάνει... τόσο χάλια, όσο ο Θανόπουλος.

Οπως και να έχει, οι σχέσεις των Νοτιά-Παππά είναι σε τεντωμένο σχοινί. Οπως σίγουρο είναι ότι σε οικονομικό επίπεδο ο Νοτιάς έχει ματώσει περισσότερο, υπολογίζοντας τα 15 εκατ. ευρώ για τα Σπάτα.

Απορίας άξιο, πάντως, είναι το γιατί ο Νοτιάς συναντήθηκε με άτομα που ήταν στην ΑΕΚ στο παρελθόν και όχι με αυτούς που είναι τώρα...

Είναι δεδομένο, φυσικά, ότι κανείς δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει τούτο το ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ένωση, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και θα πρέπει να το ξέρει ο κόσμος. Οπως πραγματικότητα ήταν η άρνηση του Νοτιά να βάλει τώρα λεφτά, όπως έγραψε μόνο και πρώτο το gazzetta.gr από το βράδυ της Τρίτης, για να ακολουθήσουν με καθυστέρηση δύο ημερών άλλες ιστοσελίδες και οι εφημερίδες.

Πάντως, η συνάντηση του Νοτιά με τον Μελισσανίδη (παρουσία και του Ντούσαν Μπάγεβιτς), μόνο τυχαία δεν ήταν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στην ΠΑΕ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα