Γυρίζουν όταν ανακοινωθούν...

Γυρίζουν όταν ανακοινωθούν...

Δημήτρης Τομαράς
Γυρίζουν όταν ανακοινωθούν...

bet365

Οι Αλεξάνταρ Κατάι και Πέταρ Γκρμπιτς πρόκειται να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και να γυρίσουν στην Ελλάδα όταν πια ανακοινωθούν από τον Ολυμπιακό. Ξανά για τον Κιμ Κάλστρομ της Λιόν και τους Πειραιώτες γράφουν οι Γάλλοι.

Οι δύο νεαροί παίκτες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα λόγω της πληρότητας που υπάρχει στο ρόστερ με τους ξένους. Έτσι μόλις αδειάσουν οι σχετικές θέσεις θα γνωστοποιηθεί επίσημα πια η απόκτησή τους από τον Ολυμπιακό. Μοιραία οι Αλεξάνταρ Κατάι και Πέταρ Γκρμπιτς θα μεταβούν στις χώρες τους για να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να ανακοινωθούν από τους Πειραιώτες και ακολούθως να ενταχθούν στο έμψυχό τους δυναμικό.

Από εκεί και πέρα τα γαλλικά ΜΜΕ εμπλέκουν ξανά τον Κιμ Κάλστρομ -που βρίσκεται σε επαφές με την διοίκηση της Λιόν για την επέκταση ή μη του συμβολαίου του- με τους «ερυθρόλευκους». Χαρακτηριστικά επισημαίνουν πως ο Σουηδός βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και της Γαλατασαράι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα