Τέρι αρχηγός και με Μπόας
«Ο Τζον είναι ο αρχηγός του συλλόγου και θα συνεχίσει να είναι όσο μπορεί να αποδίδει όπως τα τελευταία έξι χρόνια. Είναι επιτυχημένος ως αρχηγός τον περισσότερο καιρό και εκπροσωπεί την επιτυχημένη ιστορία του συλλόγου τα τελευταία έξι ή επτά χρόνια», ανέφερε.
Ο Πορτογάλος τεχνικός πρόσθεσε στη συνέχεια: «Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες στα αποδυτήρια, βλέπουν τον Τζον ως ηγέτη και τον ποδοσφαιριστή που τους δίνει κίνητρο, αν ο Τζον είναι στην ομάδα, θα είναι ο αρχηγός».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
