Φεύγει κι ο Γκόρντον!

Φεύγει κι ο Γκόρντον!

Gazzetta team
Φεύγει κι ο Γκόρντον!
Άλλος για Ρωσία τράβηξε (Τεόντοσιτς) κι άλλος για την Τουρκία... Ο Τζαμόντ Γκόρντον είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με τη Γαλατά Σαράι, καθώς οι Τούρκοι με το φάιναλ φορ στην Πόλη ρίχνουν λεφτά με το τσουβάλι.

Ο Αμερικανός γκαρντ ύστερα από μια εξαιρετική σεζόν έπεισε τον Ίβκοβιτς για την παραμονή του στο «κόκκινο» ρόστερ, αλλά όσο δεν πείθονται οι Αγγελόπουλοι να παραμείνουν, το μέλλον όλων μοιάζει αβέβαιο.

Ο Γκόρντον έχει ουκ ολίγες προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες και αυτή της Γαλατά Σαράι καλύπτει και με το παραπάνω τις απαιτήσεις του.

Ο Ολυμπιακός πέρυσι τον είχε με συμβόλαιο 200.000 ευρώ και ο Αμερικανός ζητούσε μεγάλη αύξηση για να συνεχίσει. Τελικά την αύξηση πιθανότατα θα τη βρει στη Γαλατά, η οποία αγωνίζεται στα προκριματικά της Ευρωλίγκας και διεκδικεί την είσοδό της στο group stage...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα