Δεν μασάει ο Μαρινάκης!

Gazzetta team
Δεν μασάει ο Μαρινάκης!

bet365

Ο Κύριος Πρόεδρος στο blog του στο gazzetta.gr τοποθετείται για το καυτό θέμα των ημερών και τονίζει πως τα ΜΜΕ με άγαρμπο τρόπο προσπαθούν να μπλέξουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Κύριε πρόεδρε,

Το ενδιαφέρον σημείο στην ιστορία με τα στημένα παιχνίδια για το στοίχημα, είναι ο χειρισμός των ΜΜΕ. Η διαχείριση του θέματος όσον αφορά στον κ. Μαρινάκη.

Είναι άγαρμπος ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να τον εμπλέξουν, ενώ ΣΑΦΩΣ φαίνεται πως είναι ΚΑΘΑΡΟΣ και οι όποιες κουβέντες είναι καφενειακού τύπου. Από αυτές που καθημερινά γίνονται σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και κανάλια! Αλλά εμείς, οι... παρθένες της δημοσιογραφίας, δεν ξέρουμε, δεν έχουμε ακούσει.

Ένας είναι λοιπόν ο μεγάλος στόχος, ο Μαρινάκης!

Για πολλούς λόγους. Είτε επιχειρηματικούς (τα ΜΜΕ δεν ανήκουν φυσικά σε δημοσιογράφους) είτε στενά οπαδικούς (πολλοί τρέμουν τη δίψα του για ακόμη πιο μεγάλες διακρίσεις).

Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος, με εκείνους τους «φίλους» που έχουν προσωπικά απωθημένα και ζουν για να φθείρουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. «Τροφοδοτούν» συνεχώς με σελίδες απ’ το προανακριτικό υλικό φίλους τους στα ΜΜΕ, κι αυτοί πρόθυμα... αποκαλύπτουν.

Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, βέβαια, για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πως ένας ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ με τρέλα για διάκριση, όπως είναι ο κ. Μαρινάκης, «ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ»!

*Προκαλεί: Ανοίξτε τα κινητά μου! Ποια τόσο καθαρή στάση;

*Αντέχει: Συνεχίζει το σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού.

*Ξέρει πως η διάκριση περνάει μέσα από εξαιρετικές μεταγραφές. Και τις κάνει!

Όταν, λοιπόν, καταλάβουν οι ΑΝΟΗΤΟΙ πως κάθε ομάδα έχει ανάγκη από έναν ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ίσως σταματήσουν να αποδομούν αυτό το οποίο υποτίθεται πως υπερασπίζουν, το «προϊόν τους», που δεν είναι άλλο από το ποδόσφαιρο. Το αδίκως υποτιμημένο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Με σεβασμό

ΥΓ1. Έρχονται και καλοί Έλληνες!

ΥΓ2. Οι καλές «κασέτες» δεν... μίλησαν ακόμα!

 

Τελευταία Νέα