«Τελειωμένη» απόφαση από Φλωρίδη

«Τελειωμένη» απόφαση από Φλωρίδη

Gazzetta team
«Τελειωμένη» απόφαση από Φλωρίδη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Πολύ θετικά ήταν τα μηνύματα από τη συνάντηση του Βασίλη Φλωρίδη με τον Θανάση Κατσαρή αλλά και τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος μάλιστα ενημερώθηκε να συνεχίσει το σχεδιασμό με τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Μπορεί όλοι να διατηρούν τις επιφυλάξεις τους μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με το νέο επενδυτικό δίδυμο της ομάδας, όμως τα μηνύματα από τις μέχρι τώρα επαφές είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τον 59χρονο επιχειρηματία και φέρονται θετικά εντυπωσιασμένοι για το γεγονός πως δεν θίχτηκε το γηπεδικό ζήτημα, κάτι που αποτελούσε… άγχος για όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους επενδυτές που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς.

Ο Β. Φλωρίδης δείχνει να έχει στο μυαλό του μόνο πώς θα επαναφέρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα υγιή οικονομικά επίπεδα που αρμόζουν στον Δικέφαλο, και το αγωνιστικό κομμάτι. Μάλιστα, το δίδυμο Φλωρίδης-Σαχπατζίδης, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί και τυπικά οι διαδικασίες και δεν έχει αρχίσει καν ο οικονομικός έλεγχος, έδωσαν εντολή στον Ζήση Βρύζα να μη χρονοτριβεί και να υλοποιήσει κανονικά τον σχεδιασμό της ομάδας μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινιδη, και αυτοί από την πλευρά τους θα καλύψουν το οικονομικό έτσι ή αλλιώς!

Επομένως, το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να προχωρήσουν στη νέα σελίδα της ιστορίας του ΠΑΟΚ, αφού οι επενδυτές είναι αποφασισμένοι να αναλάβουν την ΠΑΕ όπως και να ’χει.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα