«Θέλω να κλάψω για τη Ρίβερ»
«Οχι μόνο χάσαμε, αλλά αυτή η περίοδος θα περάσει στην ιστορία ως η χειρότερη σεζόν της Ρίβερ. Λυπάμαι τόσο, που θέλω να κλάψω» έγραψε ο παλιός άσος της Ρεάλ σε άρθρο του στην εφημερίδα Marca. «Ολοι όσοι έχουμε τη Ρίβερ στην καρδιά μας λυπούμαστε. Εδώ και λίγο καιρό φοβόμασταν για την απόδοση της ομάδας. Με την αδελφή μου, που ζει στο Μπουένος Αϊρες, μιλούσαμε συχνά για την κατάσταση στη Ρίβερ».
Ο Ντι Στέφανο εστίασε, επίσης, στην ένταση, με την οποία έζησε ο ίδιος τον τελευταίο αγώνα. «Κατάφερα να παρακολουθήσω το παιχνίδι μόνο μέχρι το πρώτο γκολ της Ρίβερ. Τότε αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση, για το γούρι. Μετά πήρα το τηλεχειριστήριο για να βάλω τέλος στο βασανιστήριο. «Κερδίσαμε; Είμαστε ακόμα στην Πριμέρα Ντιβισιόν;». Ξανάνοιξα την τηλεόραση και είδα μόνο το συναίσθημα που υπήρχε στο γήπεδο. Δεν υπήρχε περιθώριο για λάθος. Εχουμε την υποχρέωση να δημιουργήσουμε ένα νέο κύκλο για την ομάδα, με τάξη και πειθαρχία» συνέχισε ο θρυλικός άσος, ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος και για την Ουρακάν, σύλλογος που επίσης υποβιβάστηκε και στον οποίο ο Ντι Στέφανο είχε παίξει για ένα χρόνο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
