Ήρθαν για υπογραφές!

Ήρθαν για υπογραφές!

Gazzetta team
Ήρθαν για υπογραφές!

bet365

Στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές βρίσκονται από το μεσημέρι της Τετάρτης οι Αλεξάνταρ Κατάι και Πέταρ Γκρμπιτς, με τους δυο παίκτες να εμφανίζονται ενθουσιασμένοι με τη νέα προοπτική στην καριέρα τους.

Μετά τον Φέισα, σειρά παίρνουν δυο ακόμα παίκτες από Σερβία και Μαυρβούνιο. Οι Κατάι, Γκρμπιτς βρίσκονται στην Αθήνα συνοδευόμενοι από τον μάνατζέρ τους προκειμένου να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους, τα οποία θα έχουν τετραετή διάρκεια.

Όπως ανέκυψε οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εξετάσεις την Τετάρτη. Αμφότεροι είναι ενθουσιασμένοι για τη νέα σελίδα στην καριέρα τους, αν και για τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί αν θα δοθεί δανεικός στη Βοϊβοντίνα! Βέβαια, ο 23χρονος διεθνής επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στο λιμάνι και να αποδείξει τις δυνατότητές του. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από συμπατριώτες του δημοσιογράφους για το αν θέλει να πάει δανεικός, ο Γκρμπιτς τόνισε πως προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός, ωστόσο αν υπάρχει συμφωνία των ομάδων δεν θα φέρει καμία αντίρρηση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα