«Ο Πατέρας την έχει άσχημα…»

Gazzetta team
«Ο Πατέρας την έχει άσχημα…»

bet365

Ο Μάκης Ψωμιάδης συζητάει με τον Σταύρο Ψωμιάδη για τις κασέτες και την επίθεση σε Βασσάρα και λέει στον γιό του ότι «Ο Πατέρας την έχει άσχημα…» και πως ο Μαρινάκης έχει τάξει ένα εκ. στην αστυνομία!

Αναλυτικά ο διάλογος:

Μάκης: Ο Πατέρας την έχει άσχημα, γιατί έχει γίνει καραγκιόζης με τα τηλέφωνα που παραδέχτηκε ότι πήρε Δαλούκα και πήρε έτσι. Κι ένα άλλο, του την έστησε ο Μαρινάκης, έταξε ένα εκατομμύριο στους μπάτσους…
Σταύρος: Ναι.
Μάκης: Πήγαν να βρουν του Βασσάρα, να πούμε, τον μπράβο κι αυτός είναι το δεξί του χέρι. Ο μπράβος. Και τον έχουν εντοπίσει τον μπράβο από κασέτες που πιάσανε τους μπράβους, να πούμε, που μίλαγε με τον Πατέρα: «Πήγαινε και κάνε και ράνε» και τέτοια.
Σταύρος: Ναι.
Μάκης: Ναι, ναι, ναι.
Σταύρος: Και τι… έδωσε ένα εκατομμύριο ο Μαρινάκης;
Μάκης: Ο Μαρινάκης είπε: «αν πιάσετε αυτόν, θα δώσω στην αστυνομία ένα εκατομμύριο».
Σταύρος: Βγήκε δημόσια ή έτσι το είπε;
Μάκης: Το είπε στην αστυνομία, το γράψανε οι εφημερίδες, κάπου το διάβασα χτες ότι «τι έγινε; Θα το πάρει η αστυνομία το εκατομμύριο από τον Μαρινάκη;»
Σταύρος: Δεν διαβάζω, στα αρχ… μου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα