Νυστέρι για Αλτιντοπ

Νυστέρι για Αλτιντοπ

Νυστέρι για Αλτιντοπ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σε επιτυχημένη επέμβαση δισκοκήλης υποβλήθηκε ο Τούρκος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Χαμίτ Αλτιντόπ, όπως ανακοινώθηκε από τους Μερένχες. Ο διεθνής άσος θα παραμείνει σε κλινική του Μονάχου.

«Ο Αλτιντόπ θα παραμείνει στο νοσοκομείο της γερμανικής πόλης μέχρι το Σάββατο. Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής» αναφέρεται στην ανακοίνωση που ανέβηκε στο site των κυπελλούχων Ισπανίας, χωρίς παρόλα αυτά να διευκρινίζεται το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του. Η «Βασίλισσα» απέκτησε τον 28χρονο τον Μάιο με ελεύθερη μεταγραφή από την Μπάγερν Μονάχου, στην οποία αγωνιζόταν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα