Πατέρας: «Είμαι στην Αθήνα!»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Τα σενάρια που τον θέλουν στο Λονδίνο διέψευσε ο Νίκος Πατέρας. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι στην Αθήνα και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη!
Ο Νίκος Πατέρας μίλησε στον Βασίλη Βέργη στον Sentra FM και διέψευσε τα σενάρια περί Λονδίνου, διευκρινίζοντας ότι στη βρετανική πρωτεύουσα ταξίδεψε μόνο για το πάρτι της αδερφής του και τώρα είναι πίσω στην Αθήνα, από το βράδυ της Κυριακής.
Παράλληλα για το θέμα των στημένων αγώνων δήλωσε: «Ας αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Εγώ, όταν έχω κάτι να πω, τότε θα μιλήσω...»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
