Κλήθηκε σε απολογία ο Μπουρούσης

Κλήθηκε σε απολογία ο Μπουρούσης

Gazzetta team
Κλήθηκε σε απολογία ο Μπουρούσης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Θέμα... ημερών θεωρείται πλέον η απομάκρυνση του Γιάννη Μπουρούση από τον Ολυμπιακό, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, καθώς ο διεθνής σέντερ κλήθηκε σε απολογία από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Την προσεχή Τετάρτη (12.00.μ), ο Καρδιτσιώτης σέντερ θα απολογηθεί για όσα βγήκαν στη δημοσιότητα (σ.σ. διάλογός του με τον Μάκη Ψωμιάδη) και για λόγους ηθικής τάξης αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του, επειδή ακούγεται να τους αποκαλεί «βλάκες», αλλά και επειδή αναφέρεται σε «φάρμακα».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο συμβόλαιο του 28χρονου σέντερ των κυπελλούχων Ελλάδος, θα πρέπει να του καταβληθούν 200.000 ευρώ ως αποζημίωση, αλλά είναι πολύ πιθανό να καταγγελθεί η σύμβαση και να μην πάρει το σχετικό χρηματικό ποσό.

Πάντως κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά μετά την αποχώρηση των Αγγελόπουλων από το τμήμα μπάσκετ.

 


 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα