Ο Μανωλάς, η Βέρντερ και οι Ισπανοί!

Ο Μανωλάς, η Βέρντερ και οι Ισπανοί!

Γιώργος Τσακίρης
Ο Μανωλάς, η Βέρντερ και οι Ισπανοί!

bet365

Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ο 19χρονος στόπερ της ΑΕΚ με το κλαμπ της Βρέμης, την ώρα που στην Ένωση μετράνε αντίστροφα για την απάντηση των Κάλα και Κάρλος.

Στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Κώστα Μανωλά με την ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόοδος-εξέλιξη. Κι αυτό διότι εκτός από το γεγονός ότι ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός έχει εξωπραγματικές απαιτήσεις (βάσει τουλάχιστον της παρουασίας του στην ομάδα και της προσφοράς του σε αυτή), στην Ένωση γνωρίζουν ότι βρίσκεται σε επαφές με γερμανική ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Bundesliga.

Σύμφωνα με όσα έχουν μάθει στα Σπάτα, ο γερμανικός σύλλογος που είναι σε επαφές με τον Μανωλά είναι η Βέρντερ Βρέμης. Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο της πληροφόρησης που έχουν στη διοίκηση είναι πως ο νεαρός διεθνής με την Ελπίδων στόπερ βλέπει με πολύ θετικό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο συγκεκριμένο κλαμπ και πρωτάθλημα.

Το ζήτημα που τίθεται πλέον είναι αν η Βέρντερ έχει διάθεση και επιθυμία να σπρώξει... μαρούλι για τον Μανωλά, με δεδομένο ότι από τον Γενάρη θα μπορούσαν να τον κλείσουν ως ελεύθερο και να μην δώσουν χρήματα για να τον αποκτήσουν. Επιπρόσθετα, σημασία έχει και το τι θα έκανε ο ίδιος ο Μανωλάς. Αν θα έφευγε δηλαδή άμεσα φέρνοντας και χρήματα στο ταμείο ή αν θα έκανε υπομονή για ακόμη ένα χρόνο, προκειμένου να πάρει όλα τα λεφτά αυτός.

Την ίδια ώρα, στα Σπάτα αγωνιούν για τις απαντήσεις των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος. Τη Δευτέρα περιμένουν την απάντηση από τον μάνατζερ των δύο παικτών, από τη στιγμή που έχουν αποσπάσει τη θετική απάντηση της Σεβίλλης (τουλάχιστον για τον Κάλα).

* Ο Αρναρ Γκρέταρσον εξακολουθεί να περνάει ευχάριστα τις μέρες του στην πατρίδα του μαζί με την οικογένεια του... Οσο για τους Χέλγκασον, Μπιάρνασον; Ολα δείχνουν πώς πάμε για υπόθεση ανάλογη με εκείνη του Φιόλουσον όταν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ κατάφερε να μάθει στον έκτο μήνα κύησης της συντρόφου του Φιόλουσον, ότι είναι έγκυος! Μακάρι, πάντως, να κάνουμε λάθος και να καταφέρει να κλείσει και τους δύο ο Ισλανδός πρώην μέσος της Ένωσης (πού τέτοια τύχη;).

Γκρέταρσον: Μακράν της δεύτερης η χειρότερη προσωπική επιλογή του Σταύρου Αδαμίδη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα