«Στο χέρι του Ολυμπιακού!»

«Στο χέρι του Ολυμπιακού!»

«Στο χέρι του Ολυμπιακού!»

bet365

Ο πρόεδρος της Βαλενσιέν, Φρανσίς Ντεκουριέρ, αποκαλύπτει στο gazzetta.gr την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την αντιπρόταση που έκανε στους «ερυθρόλευκους». «Μου φάνηκε σοβαρός άνθρωπος!»

Στην τελική ευθεία μπήκε από την Παρασκευή η υπόθεση απόκτησης του Κολομβιανού μέσου της Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσες από την ομάδα του Πειραιά. Ύστερα από επαφές αρκετών ημερών μέσω του ατζέντη του 25χρονου άσου, Κριστόφ Μονγκέ, ο Ολυμπιακός κατέθεσε την Παρασκευή επίσημη πρόταση στην γαλλική ομάδα ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ανεβάζοντας το ποσό που στο πρόσφατο παρελθόν ήταν διατεθειμένος να ξοδέψει. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα του γαλλικού συλλόγου, Φρανσίς Ντεκουριέρ, ο οποίος δεν αρνήθηκε να... διαλευκάνει το τοπίο των διαπραγματεύσεων.

- Κύριε πρόεδρε, καλημέρα... Τηλεφωνούμε από την Αθήνα και θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν πράγματι ο Ολυμπιακός σας κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες...

«Πλέον μπορώ να το επιβεβαιώσω... Η επίσημη πρόταση της ελληνικής ομάδας έφτασε επιτέλους γραπτώς στα γραφεία μας και πλέον, ύστερα από σειρά επαφών μέσω ατζέντηδων, έχουμε κάτι χειροπιαστό στα χέρια μας και μπορούμε να διαπραγματευτούμε διά της σωστής οδού».

- Πώς κρίνετε την πρόταση που έχετε στα χέρια σας;

«Σε σχέση με τις πρώτες ανεπίσημες συνομιλίες και επαφές που έγιναν μέσω του manager του παίκτη, ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του και δείχνει ότι θέλει πραγματικά τον παίκτη. Ωστόσο, δεν έχει φτάσει ακόμη στο μίνιμουμ του ποσού με το οποίο έχουμε κοστολογήσει τον Κάρλος».

- Ποιο είναι το επόμενο στάδιο των διαπραγματεύσεων;

«Στείλαμε ήδη στην ελληνική ομάδα την αντιπρότασή μας με το μίνιμουμ των χρημάτων που επιθυμούμε για να παραχωρήσουμε τον Σάντσες. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τον ποδοσφαιριστή, θα επανέλθει...»

- Μετά την αποστολή της αντιπρότασης είχατε επαφή με την ελληνική ομάδα;

«Ναι... Συνομίλησα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, του εξήγησα τη θέση μας και μου έδειξε ότι κατάλαβε. Από τη συζήτηση που είχα μαζί του, μου φάνηκε σοβαρός άνθρωπος και μου έδωσε την εντύπωση ότι θέλει να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του. Επομένως η απόκτηση του Σάντσεζ εξαρτάται από τις πραγματικές διαθέσεις τους. Εμείς τους είπαμε τι θέλουμε και πλέον η πραγματοποίηση της μετεγγραφής είναι στο χέρι τους...»

- Γνωρίζετε ότι χθες του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, επειδή κατηγορείται για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος, στην περιβόητη υπόθεση με τους στημένους αγώνες;

«Σοβαρολογείτε; Όχι δεν το ήξερα... Με πιάνετε εξ απίνης! Δεν μπορώ να το σχολιάσω γιατί πραγματικά δεν γνωρίζω τίποτε για αυτή την υπόθεση και σε τελική ανάλυση δεν με αφορά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα