«Βλέπει» Φώτση η Μπαρτσελόνα
Σύμφωνα με δημοσίευμα της elmundodeportivo, οι «μπλαουγκράνα» θα προσπαθήσουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον 30χρονο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, που μένει ελεύθερος, με την περίπτωσή του να θεωρείται πιο εύκολη σε σχέση με αυτές των Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς (σ.σ συμβόλαιο με την Ρεάλ) και Ερσάν Ιλιασόβα (σ.σ συμβόλαιο με Μπακς και προβάδισμα της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ).
Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται λόγος για την δεδομένη επιθυμία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την παραμονή του διεθνούς φόργουορντ στους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και την πρόθεση των αδερφών Γιαννακόπουλων να αποχωρήσουν από την διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ, μέσω της ενδεχόμενης πώλησης του συλλόγου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
