Και νέο κύκλωμα...

Gazzetta team
Και νέο κύκλωμα...

bet365

Μετά το κύκλωμα των στημένων, κοντά στην αποκάλυψη ενός ακόμη κυκλώματος είναι η αστυνομία με εικονικά συμβόλαια ποδοσφαιριστών και κατ’ επέκταση φοροδιαφυγή. Υπήρχαν άτομα και στα δύο κυκλώματα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Goal, αυτή η νέα υπόθεση αφορά ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, λευκά συμβόλαια και κατ’ επέκταση φοροδιαφυγή. Μια υπόθεση που θα φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τη δικαιοσύνη άλλα 170(!) άτομα.

Στην υπόθεση αυτή φέρονται να εμπλέκονται άτομα που είναι αναμεμειγμένα και στο τρέχον σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όσοι εμπλέκονται προωθούσαν τα παράνομα κερδισμένα χρήματα στις ΠΑΕ που διοικούσαν συμφωνώντας με ποδοσφαιριστές που αγόραζαν στις ομάδες τους στη σύναψη «λευκών» συμβολαίων. Τα χρήματα τα έδιναν, αλλά κάτω από το τραπέζι.

Η φοροδιαφυγή έγκειται στο γεγονός ότι η σύνταξη των συμβολαίων, αναγραφόταν μόνο ο μισθός του παίκτη με αποτέλεσμα να αποδίδονται στην εφορία μικρότερο φόρο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα