«Ψάχνουν» σέντερ στο λιμάνι

«Ψάχνουν» σέντερ στο λιμάνι

Gazzetta team
«Ψάχνουν» σέντερ στο λιμάνι
Σε αναζήτηση δύο σέντερ θα αναγκαστεί να βρεθεί ο Ολυμπιακός μετά και τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιάννη Μπουρούση.

Στον Πειραιά αρχίζουν να «ψάχνουν» τις επιλογές που υπάρχουν για την θέση «5», καθώς ούτως ή άλλως θα έπρεπε να κινηθούν για κάποιο παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και πριν γίνει το… μπλέξιμο με τον Μπουρούση.

Τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα είναι αυτά των Ν Ντονγκ, Φίσερ, Ρακόσεβιτς και Ντάριους Λαβρίνοβιτς, αλλά υπάρχουν σίγουρα και άλλοι σέντερ που «αρέσουν» στον Ίβκοβιτς. Παράλληλα, εξετάζεται η περίπτωση του Λαβρίνοβιτς, ενώ και ο Νεστέροβιτς σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται «τελειωμένος» για του κυπελλούχους Ελλάδας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα