«Στη λίστα ντροπής ο Μαρινάκης»

Gazzetta team
«Στη λίστα ντροπής ο Μαρινάκης»

bet365

Οι αποκαλύψεις για τους στημένους αγώνες έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και το Kicker αναφέρει χαρακτηριστικά: «ο πρόεδρος της λίγκας Μαρινάκης βρίσκεται στη λίστα της ντροπής»...

«Μόλις μία ημέρα μετά τη σύλληψη 10 ατόμων, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στην Ελλάδα, φαίνεται καθημερινά έρχονται νέες αποκαλύψεις στο φως. Την Παρασκευή, δόθηκε στη δημοσιότητα η μεγάλη λίστα με όλους τους εμπλεκόμενους.

Μέσα σε αυτήν βρίσκεται και το όνομα του προέδρου της λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως επίσης του πρώην προέδρου της Super League και του νυν της Football League (πρώτης και δεύτερης κατηγορίας αντίστοιχα, που είναι ύποπτοι για χειραγώγηση αποτελεσμάτων αγώνων.

Επίσης, 14 εν ενεργεία ποδοσφαιριστές φέρονται να έχουν ποντάρει μεγάλα ποσά σε παράνομα στοιχήματα. Μεταξύ αυτών είναι και ο αμυντικός Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο τεχνικός της εθνικής ομάδας κάτω των 21 ετών, Γιώργος Γεωργιάδης.

Η περιβόητη λίστα περιλαμβάνει και άλλους αξιωματούχους, επτά προπονητές και έξι εν ενεργεία διαιτητές», αναφέρει απόσπασμα του ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας...

 

Τελευταία Νέα