Θέλει ακόμα Έρτσεγκ η Μπιλμπάο

Θέλει ακόμα Έρτσεγκ η Μπιλμπάο

Gazzetta team
Θέλει ακόμα Έρτσεγκ η Μπιλμπάο
Η Μπιλμπάο έχει προτεραιότητα στη φροντ λάιν της τον Ντορ Φίσερ, αλλά ως πρώτη εναλλακτική σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσει η περίπτωση του σέντερ της Ρεάλ, είναι ο Ζόραν Έρτσεγκ.

Ο Φώτης Κατσικάρης θέλει να ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών του με ένα ποιοτικότερο παίκτη και για αυτό στράφηκε στον Ντορ Φίσερ που είναι στη λίστα των αποδεσμεύσεων της Ρεάλ. Ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει οριστικοποιήσει τις εισηγήσεις του, αλλά φαίνεται πως ο Αμερικάνος σέντερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην «βασίλισσα».

Η Μπιλμπάο καραδοκεί για την απόκτηση του, αλλά αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες της, θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις με τον Ζόραν Έρτσεγκ να αποτελεί μαζί με τον Μπονιφάσε Εντόνγκ μια από τις πρώτες επιλογές.

Ο Ολυμπιακός περιμένει με ανυπομονησία κάποιες προτάσεις που μπορούν να τον απαλλάξουν από το βαρύ συμβόλαιο του Σέρβου φόργουορντ που δεν είναι στη λίστα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Οι πρώτες επαφές με τον Έρτσεγκ έχουν δείξει ότι δύσκολα θα παραιτηθεί των επόμενων δυο χρόνων του συμβολαίου του απαιτώντας να πάρει τα σχεδόν δυο εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται σε αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα