Οι συνομιλίες για Αβραάμ

Οι συνομιλίες για Αβραάμ

Gazzetta team
Οι συνομιλίες για Αβραάμ

bet365

Συνομιλίες για στοιχηματιστικές δραστηριότητες του Αβραάμ Παπαδόπουλου βρίσκονται στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου.

Αναλυτικά:

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού. Μεταξύ αυτού και του Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ, έλαβε χώρα ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, όπου ο τελευταίος τον ενημέρωσε ότι ο Βασίλης ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ του έβαλε 20.000 ευρώ και από δω και πέρα θα παίζει σε αυτόν, ενώ τον ρωτάει που θέλει να δώσει τα 8.000 ευρώ. Ο Αβραάμ του λέει να τα βάλει στην Τράπεζα Eurobank, αλλά ο Δημήτρης του απαντά στην Εμπορική ή χέρι με χέρι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία δε που είχε ο Δημήτρης ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ (Δ) με τον σύνδεσμο του στην Κύπρο (Α) την 7-2-2011, αναφέρθηκαν τα εξής:
«Λ: Δημήτρη αν ακούς καμιά κουβέντα για ΟΦΗ πες μου.
Δ: Πιο παιχνίδι είναι θείο;
Α: ΟΦΗ.
Δ: Με ποιον παίζει;
Α: Με τον ΙΩΝΙΚΟ.
Δ: ΙΩΝΙΚΟΣ-ΟΦΗ ή ΟΦΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ.
Α: ΟΦΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ, έχει 80.000 πάνω την ΟΦΗ μες στο Betfair.
Δ: Τι ώρα παίζουνε;
Α: Ώρα 18.00
Δ: Ποια είναι η τιμή στη Betfair η τιμή τον ΟΦΗ;
Α: 1.27 τώρα.
Δ: Εντάξει, 1.27. '
Α: Έχει 80.000 πάνω του η πιο ψηλή τιμή που ήταν. Κι έχει κάμποσους που θέλουν να την παίξουν, 'θελαν να παίξουν καλά λεφτά γύρω στα 1.34.
Δ: Θείο πες μου λίγο κάτι γιατί δεν μπορώ να μπω, είμαι έξω γι' αυτό. Τι κάνουμε από την Τρίτη μέχρι σήμερα στο IBC;
Α: Χάνουμε.
Δ: Πολλά;
Α: Όλοι μαζι θα σου πω, είναι 19.000 όλοι μαζι
Δ: Όλοι μαζι μέχρι τώρα από την Τρίτη;
Α: Ναι (ακατάληπτο) κέρδισε ο Κωνσταντίνος μες το 24, 8.500 τον πληρώσαμε και έχουμε τον (ακατάληπτο) που κέρδισε 6.000 ο 15023...
Δ: Ποιος ο 15023;
Α: Εκείνος μην τον φοβάσαι, έτσι που παίζει θα τα χάσει.
Δ: Ξέρω ρε θείο...
Α: Εκείνος παίζει κόρνερ, και να μπει γκολ τα τελευταία 15 λεπτά...
Δ: Θείο αυτός ο παίκτης που τον έχω εκεί στο 15023 μας έχει δώσει πολλά λεφτά μέχρι τώρα.
Α: Ναι, ναι, ναι.
Δ: Απλά τον είχα κόψει εγώ για λίγο καφό γιατί κάποια στιγμή είχανε μαζευτεί 50.000, αυτός καταρχήν είναι ποδοσφαιριστής να ξέρεις, είναι της Εθνικής πσδοσφαψιστής, είναι μεγάλο όνομα [ενν. κατά πάσα πιθανότητα τον Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ].
Α: Ναι, ναι.
Δ: Κι επειδή είχε φύγει στο Παγκόσμιο κάτω με την Εθνική, τα λεφτά δεν μου τα είχε δώσει πριν φύγει και τα κάλυψα εγώ όλα τα λεφτά. Και μετά είχε κάπου τρεις μήνες να μου τα δώσει 50.000 και του λέω ότι δεν μπορώ να σε καλύπτω τόσα λεφτά του λέω για τόσο καφό, ξέρω λέω ότι δεν θα τα χάσω είναι το μόνο σίγουρο δεν πρόκειται να χάσουμε λεφτά, αλλά του λέω είναι πολλά τα λεφτά δεν μπορώ να τα καλύψω για δυο μήνες και για τρεις μήνες, και κάποια στιγμή είχε σταματήσει. Και τώρα μου λέει να μου ανοίξεις πάλι ένα κωδικό, του λέω εντάξει θα σον βάλω 10.000, αλλά δεν μπορώ και πολλά-πολλά του λέω γιατί εσύ μπορεί να κάνεις κανα μήνα να λείπεις με την ομάδα από 'δω από κει να μην μπορείς να τα δώσεις. Γι' αυτό τον έβαλα 10.000 και τι κάνει αυτός (ακατάληπτο);
Α: Αυτή την εβδομάδα κερδίζει αλλά έτσι που παίζει...
Δ: Πολλά είναι, πόσο είναι πάνω μέχρι τώρα;
Α: Τούτη εβδομάδα;
Δ: Πόσο είναι πάνω μέχρι τώρα; Πόσο κερδίζει;
Α: Τούτη εβδομάδα νομίζω ήταν 6.000, αλλά πρέπει να ξέρεις έκαμε τούτος... κερδίζει 16.500 τούτη την εβδομάδα.
Δ: Κερδίζει 16.500;
Α: Έκαμε 264.000τζίρο.
Δ: Σώπα ρε.
Α: Ναι, παίζει10-10 και του αρέσουν τα κόρνερ και να μπουν γκολ τα τελευταία 15λεπτά.
Δ: Ναι, ναι κατάλαβα. 16.500 πάνω είναι;
Α: Ναι. Κέρδισε εκείνος, ναι.
Δ: Κερδίζει εκείνος 16.500 ναι. Εντάξει θείο ξαναμιλάμε.
Α: Αν μάθεις για ΟΦΗ πάρε με.
Δ: Εννοείται ναι»,

«Βάλτου άλλα δέκα ρε θείο»

Ενώ την 8-2-2011, ο Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ζήτησε με γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη ΖΑΒΑΝΤΙΑ «να του βάλει άλλα 10». Στη συνέχεια, ο Δημήτρης καλεί τον Βασίλη ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑ και τον ρωτάει πόσα είναι πάνω ο Αβραάμ για να του βάλει άλλα 10. Ο Βασίλης του λέει να μιλήσει με τον «Θείο». Ακολούθως, ο Δημήτρης στέλνει μήνυμα στον Αβραάμ με περιεχόμενο «Τώρα βάζει», ενώ λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον «Θείο», σύνδεσμο του στην Κύπρο και μεταξύ τους διαλαμβάνεται η συνομιλία που ακολουθεί:
«..Δ: Τι κάνει ο 15023; Τα έχασε τα 10; Για δες λίγο;
Θ: Ναι πρέπει να έχασε λίγο.
Δ: Γιατί μου ζήτησε να του βάλω τώρα άλλα 10. Αυτό. Πες μου λίγο την προηγούμενη βδομάδα, τι έκανε τελικά, σύνολο; Μπες λίγο μέσα να δεις; Από Τρίτη μέχρι Δευτέρα. Ναι πόσα, πες μου λίγο το ποσό.
Θ: Κέρδιζε 6.000.
Δ: Εντάξει, βάλτου άλλα 10 ρε θείο και ο θεός βοηθός. Τώρα ούτως η άλλος δεν θα του τα δώσω, μου είπε, άρα στην ουσία είναι σαν να χάνει 4· Έχει κι άλλα 10 να χάσει. Πρέπει να μας χρωστάει 14. Καλά βάλτου άλλα 10, ναι;
Θ: Εντάξει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα