«Ο Μαρινάκης θέλει να σώσει τον Πανιώνιο»

Gazzetta team
«Ο Μαρινάκης θέλει να σώσει τον Πανιώνιο»

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος φέρεται να έχει ζητήσει τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να σωθεί ο Αστέρας, και όπως αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του απάντησε πως «έχει τη λύση».

Στο δικαστικό έγγραφο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την 16.2.2011, ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον Γιώργο Μποροβήλο πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης και πρώην διαιτητή, στο υπ' αριθμ. 6946953665 κινητό τηλέφωνο που ανήκει στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας.

Ο Γιώργος θέλει να σωθεί η ομάδα του στις αγωνιστικές που ακολουθούν (με Κέρκυρα, Σέρρες, Πανιώνιο) και φαίνεται να έχει ζητήσει την βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος - όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Γιώργου - θέλει να σώσει πρώτα τον Πανιώνιο και να πέσει ο Ηρακλής, πράγμα που μπορεί, όπως φαίνεται, να το διευθετήσει.

Ο Αχιλλέας συμφωνεί ότι ο Ηρακλής είναι καλή λύση να πέσει. Ο Γιώργος λέει στον Αχιλλέα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης (όπως του είπε ο ίδιος σε συνομιλία τους), έχει την λύση να κερδίσει ο Αστέρας Τρίπολης την Κέρκυρα, με το «να μιληθεί κάποιος παίκτης», ενώ αναμένουν και τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα