Το... πινγκ πονγκ Μπέου-Μαρινάκη!

Gazzetta team
Το... πινγκ πονγκ Μπέου-Μαρινάκη!

bet365

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί επίσης ο διάλογος του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ομόλογό του στον Βόλο, Αχιλλέα Μπέο, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lay-out.gr που έχει τους διαλόγους, τονίζει πως η συνομιλία των δύο προέδρων έχει γίνει από το κινητό του αντιπροέδρου της θεσσαλικής ΠΑΕ, Θανάση Κανελλόπουλου!

Ο χαρακτηριστικός διάλογος των δύο ανδρών έχει ως εξής:

A(χιλλέας) : Έλα συγχαρητήρια.
Β(αγγέλης) : Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92'.
Α : Άκου να σου πω όμως...
Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός.
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα, έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα, δέκα μέρες.
Β: Έτσι- έτσι!
Α: Μ’ακούς;
Β : Εντάξει.
Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό.
Β: Τι εννοείς, ποιους απ’ όλους;
Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα (ενν. τον Δ. Καλόπουλο διαιτητή και τον Σπύρο Τρύφωνα βοηθό διαιτητή).
Β: Εντάξει...
Α: Μ’ ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου, υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο.
Β: Εντάξει τελείωσε!

Στην συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατέψει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αντιδράσεις λέγοντάς του χαρακτηριστικά «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει έστω και ένα τέταρτο …, μην τους περάσει ρε παιδάκι μου, είναι σημαντικό για σένα αυτό».

Σε άλλο διάλογο την 1-2-2011 αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:

Α: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δεν θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάνε, και το τρίτο θέλω να μου κάνει μια χάρη τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε μη βάζετε τον Σιδηρόπουλο πάνω... δεν είναι δυνατόν...
Β: Ποιον Σιδηρόπουλο πάνω;
Α: Τον Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.
Β: Γιατί Σιδηρόπουλο έβαλε;
Α: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 βδομάδες, το Σπάθα 4 βδομάδες κι αυτό το μ... που έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ' έχω γραμμένο Μπέο στα α... μου.
Β: Γιατί εμένα δε μ' έχει γραμμένο με τον Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές ο μ...;
Α: Ναι, αλλά εγώ του το πρόλαβα τώρα, του λέω άστον έξω και βάλτονα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μες στο Καραϊσκάκη. Και μου λέει θα δω λέει φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω θα πάρω 'γω τον Βαγγέλη άμα φωνάζει. Είναι ντροπή του λέω, βάλε το Γιάχο· όχι μου λέει το Γιάχο. Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου του λέω το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.
Α: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ, αυτό θα του πω.
Α: Και να σου κρατήσει τον Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τι προβλέπει ο ΚΑΠ.
Β: Τώρα θα το κάνω...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα