«Να κτυπήσουν τον παίκτη με μπουνιές»;

Gazzetta team
«Να κτυπήσουν τον παίκτη με μπουνιές»;

bet365

Έναν ακόμα τρόπο για να κερδίζουν το στοίχημα είχαν βρει όσοι εμπλέκονται στο παράνομο στοίχημα. Αυτός ήταν η διακοπή του ματς και μάλιστα ανέφεραν σε διάλογο πως μπορούν αν θέλει να μπουν μέσα και να κτυπήσουν με μπουνιές τον παίκτη!

Ακόμα πιο απολαυστικός είναι ο διάλογος που υπάρχει στο πόρισμα της κυρίας Παπανδρέου με το οποίο ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με κάποιον και στην συνομιλία αναφέρονται τρόποι που ο διαιτητής θα διακόψει το παιχνίδι, προκειμένου όσοι το έχουν παίξει να βγάλουν πολλά λεφτά: Την 13.2.2011, συνομιλεί με τον «Χάρη» (Χ), αγνώστων λοιπών στοιχείων και αναφέρουν τα εξής:
Α: Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Πέφτει αντικείμενο στο κεφάλι κάποιου, μπαίνει κάποιος και δίνει ένα χαστούκι σε έναν παίκτη.
Χ: Ναι.
Α: Οτιδήποτε έχει σχέση με τη βία, τι γίνεται για να πάρω το παιχνίδι στα χαρτιά, πέφτει κάτω ο παίκτης και δεν σηκώνεται;
Χ: Πέφτει κάτω δεν σηκώνεται, πάει στο νοσοκομείο και είναι... ο διαιτητής είναι όμως ο απόλυτος κυρίαρχος. Πρέπει να πειστεί ο διαιτητής να μην συνεχίσει το παιχνίδι.
Α: Ναι, αν το συνεχίσει εγώ δεν έχω ας πούμε αιτία...
Χ: Δεν υπάρχει ένσταση μη αντικανονικής συνέχισης.
Α: Οχι δεν λέμε αυτό, λέμε όμως ότι κύριοι η αιτία αυτή να τραυματιστεί ο παίκτης μου. Χ: Ναι.
Α: Να χτυπήσουν τον παίκτη με μπουνιές, προκάλεσε ψυχικά, αρ.... ψυχολογικά.
Χ: Δυστυχώς δεν κερδίζεται, δυστυχώς.
Α: Δεν κερδίζεται ε;
Χ: Δυστυχώς. Εκείνη την ώρα το κρίνεσθαι, εκεί που κρίνεται είναι. Να πειστεί διαιτητής, παρατηρητής και να γράψουν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η αστυνομία δεν εγγυάται... Την γράφουν στα αρ.... τους την αστυνομία οι διαιτητές, μπορεί να την γράψει.
Α: Ναι.
Χ: Να πει ότι εδώ διαπιστώνω συνθήκες τρομοκρατίας, τελείωσε.
Α: Μάλιστα. Δύσκολο, που να το κάνει αυτό.
Χ: Ναι, δύσκολο γιατί είναι. Οχι δύσκολο μπορεί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, αν γίνει ζούγκλα και απειλές. Να γίνει φαλτσοσφύριγμα...
Α: Για να δούμε...».

 

Τελευταία Νέα