Νύχτες στη Μύκονο με τον Πικέ και τη Σακίρα!

Νύχτες στη Μύκονο με τον Πικέ και τη Σακίρα!

bet365

Κοίτα να δεις συμμαχία που έχουν κάνει μεταξύ τους οι φιλενάδες μου! Να πάρετε και τον Λαζαράκο τηλέφωνο, είμαι σίγουρη πως αυτή την εποχή θα χαρεί να συμμετάσχει στο κόμμα εναντίον της Λόλας. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα αγάπης που εκπέμπει προς τη Λόλα! Είναι και αμοιβαία τα αισθήματα, πλέον. Καλές μου θα ήθελα να ασχοληθώ πολύ μαζί σας, όμως πρέπει να δουλέψω πάνω σε ένα καινούργιο τηλεοπτικό πρότζεκτ!

Θα ονομάζεται «Κάτι στήνεται» και θα είναι στα πρότυπα της γνωστής εκπομπής μαγειρικής, όπου η Λόλα λατρεύει τη Γωγώ!! Το σενάριο θέλει έξι παίκτες να μαζεύονται κάθε απόγευμα σε ένα σπίτι. Ο καθένας θα στήνει από έναν αγώνα, παρουσία των υπολοίπων και μετά θα τον παρακολουθούν στην τηλεόραση. Στο τέλος της εβδομάδας θα κερδίζει εκείνος που τον έστησε καλύτερα και θα παίρνει το ανάλογο χρηματικό έπαθλο!!!! Κι επειδή οι συμμετέχοντας που έχει στο μυαλό της Λόλας είναι και μεγάλο διαμετρήματος, ευτυχώς που δεν παίρνουν μέρος στο «Κάτι ψήνεται» γιατί θα τα έτρωγαν όλα μόνοι τους!!!

Το άλμπουμ Πικέ και Σακίρα!

Αααα… Το αγαπημένο θέμα της Λόλας! Έτσι κάθεται συνήθως και ξεφυλλίζει το άλμπουμ με τις φωτογραφίες που έχει από τις διακοπές της με τον Λαζαράκο. Ή αυτό που πίστευε ότι θα είχε, τέλος πάντων… Τελικά, τίποτα δεν έχει, ούτε καν εκείνες τις όμορφες φωτογραφίες που όμορφα σκίζονται και μετά τις κολλάς ξανά με σελοτέιπ. Ναι, φιλενάδες μου, έχω δει πολλές ταινίες, και του συγκεκριμένου είδους είναι οι αγαπημένες μου. Να κλαις, να γελάς, να νιώθεις και να ‘χεις και το happy end στο φινάλε! Τέτοιο για μας δεν έμεινε… Αν και το φωτορεπορτάζ κλείνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο κι έχει κι ένα κολπάκι για τους προχωρημένους σε σκέψη!

Ας περάσουμε, λοιπόν, στους πρωταγωνιστές μας. Είχατε μάθει τις προηγούμενες ημέρες πως ο Πικέ και η Σακίρα είχαν έρθει για διακοπές στη Μύκονο… Μήπως, βάσει των τελευταίων εξελίξεων, θα ταίριαζε καλύτερα να τους λέμε Σικέ και Πακίρα???? Χαχαχα, μα τι έμπνευση είναι αυτή που έχω σήμερα!!!! Το διάσημο ζευγάρι έμεινε σε διώροφη σουΐτα που τους περίμενε στον Όρνο και με την ευκαιρία να σας πω ότι βρήκε η Λόλα που να μείνει στις διακοπές της και είναι εξαιρετικά χαρούμενη!!! Ο Ισπανός αμυντικός και την Κολομβιανή τραγουδίστρια απόλαυσαν όλες τις ομορφιές του νησιού. Έκαναν βόλτες στα σοκάκια, χωρίς μάλιστα τη συνοδεία σωματοφυλάκων κι αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας «σταρ» που νομίζουν πως έχουν κάνει κάτι στη ζωή τους.

Πήγαν βόλτα με το σκάφος κι όπως θα δείτε τα περάσανε μούρλια. Η αγαπημένη φωτογραφία της Λόλας είναι εκείνη που σας έχει κοτσάρει πέμπτη στη σειρά! Θέλω να προσέξεις φιλενάδα μου το βλέμμα της βοηθού-συνοδού του ζευγαριού. Σα να διαβάζω τη σκέψη της, νιώθω. Είναι αυτό το κοίταγμα το «τι παραπάνω έχει από μένα αυτή και σε έκλεψε παλικάρι μου; Εγώ που έβαλα και χρωματιστά trendy γυαλιά για σένα, γιατί δε μου ρίχνεις ούτε ένα βλέμμα;».

Πρόβα βάφτισης!

Φεύγουμε γρήγορα από το Μύκονο, μη πιάσουν τα μποφόρ και δεν έχουμε πού να κρυφτούμε και επιστρέφουμε στην Αθήνα. Κι επειδή Λόλα χωρίς Έλενα δε νοείται, έχουμε σήμερα διπλή παρουσία. Αφενός την αγαπημένη μας Ασημακοπούλου, η οποία μαζί με τον Μπρούνο Τσιρίλο έκαναν πρόβα… γάμου και βάφτισης, πριν κάνουν τα δικά τους. Χαχα! Σ’ αυτούς θα ταίριαζε να τους πεις «και στα δικά σου», αφού θα ακολουθούσαν μια εβδομάδα μετά.

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένοι του Πέτρου Ίμβριου και της Έλενας Ζαφειροπούλου, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν λίγες ημέρες στη Γλυφάδα και στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης!!! Άρα, είχαμε τριπλή παρουσία, μεγάλη η χάρη Της! Μια τριπλή παρουσία και μια μονή απουσία…

Φιλενάδες μου ήρθε η στιγμή να σας αφήσω και για σήμερα! Έχω ένα ραντεβού και δεν είναι σωστό να το… στήσω!!! Χαχαχαχαχαχα! Πόσο θα διασκεδάσουμε με αυτή την ιστορία. Κυρίως, γιατί η Λόλα πιστεύει ότι θα φημολογούνται πολλά, αλλά δεν θα προκύψει κάτι ουσιαστικά περισσότερο. Τι κρίμα που δεν βγάλαμε κι εμείς το ψιλό μας, να παίρναμε στον Λαζαράκο εκείνο το αυτοκινητάκι που ήθελε! Τα καλύτερα κερδισμένα στοιχήματα δεν τα εισέπραξε ποτέ η Λόλα! Και τώρα σκέφτεται το μεγάλο χαμένο της στοίχημα. Εκείνο που ‘χε βάλει με τον εαυτό της και τώρα τα βάζει με τον αυτό της. Γιατί ήταν πολλά περισσότερα από ένα στοίχημα…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα