Πέντε νέες συλλήψεις!

Gazzetta team
Πέντε νέες συλλήψεις!

bet365

Οι εξελίξεις τρέχουν με φρενήρη ρυθμό στο θέμα των στημένων αγώνων, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν γίνει άλλες πέντε συλλήψεις. Τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένας επιχειρηματίας!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει και άλλη μία σύλληψη παράγοντα, ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας. Το όνομά του θα αποκαλυφθεί αργότερα, όταν και αν του απαγγελθούν συγκεκριμένες κατηγορίες.

Οι έρευνες τις ΕΛ.ΑΣ. όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς ήδη καταζητούνται από τις αρχές ένας πρώην πρόεδρος θεσμικού οργάνου του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και εν ενεργεία στέλεχος θεσμικού οργάνου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης, εκκρεμεί η προσαγωγή ενός προπονητή και ενός προέδρου μεγάλης ΠΑΕ, οι οποίοι και αναζητούνται από τις Αρχές.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης τέσσερις ποδοσφαιριστές της ίδιας ομάδας, η οποία εδρεύει στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα