Παραιτήθηκε της διεκδίκησης ο Γιαννάκης!
Συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Γιαννάκης με δήλωση του τόνισε πως παραιτείται της διεκδίκησης χρημάτων, ενώ στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Παναιτωλικού καλεί τον Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Αντωνόπουλος, που επίσης διεκδικεί χρήματα να… ανοίξει τα δικά του χαρτιά!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει:
«Ο κ. Δημήτριος Γιαννάκης με γραπτή δήλωσή του παραιτήθηκε από την διεκδίκηση χρημάτων για την οποία είχε αιτηθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την έκπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Καλούμε να τοποθετηθεί δημόσια τι θα πράξει για το ίδιο θέμα και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Αντωνόπουλος, όπως οφείλει».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
