Ταλέντα και ξεσκαρτάρισμα

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Ταλέντα και ξεσκαρτάρισμα

bet365

Στο προηγούμενο blog είχαμε αναλύσει το σκεπτικό της μεταγραφής του Φέισα. Είχαμε τονίσει χαρακτηριστικά: «Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να έρθουν στην ομάδα, κυρίως παίκτες με μεταπωλητική αξία. Αυτό είναι το σκεπτικό της. Και ο Φέισα αν βγει, είναι 22 ετών και σίγουρα μπορεί να πουληθεί σε ακόμα καλύτερη τιμή από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που θα χρειαστούν για να αποκτηθεί».

Ακριβώς αυτό θέλουν στον Πειραιά και θα το αναλύσουμε παρακάτω. Ο νεαρός Σέρβος δύο σερί μέρες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αποδείχθηκε ταύρος. Απομένουν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και αυτές δεν πρόκειται να αργήσουν.

Φέισα ο τέταρτος, μετά τους Χαβίτο, Κοστάντσο και Μαρκάνο. Πέμπτος μπορεί να είναι ο Σάντσες, αλλά μπορεί να είναι και συμπατριώτης του Φέισα. Και μάλιστα να κλείσει πιο γρήγορα από τον Κολομβιανό, ο οποίος απασχολεί τους Πειραιώτες περισσότερο από έναν χρόνο (το πρώτο τσεκάρισμα είχε γίνει από τον Μπαρμπαλιά, πριν ο παίκτης τραυματιστεί και με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη υπεύθυνο μεταγραφών).

Το πιο πιθανό σενάριο αφορά τον Αλεξάντερ Κάταϊ, τον εικοσάχρονο μέσο της Βοϊβοντίνα, ο οποίος όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό ανήκει και αυτός στην κατηγορία των παικτών που έχουν μεταπωλητική αξία. Και στο λιμάνι εκτιμούν ότι από τέτοιου είδους παίκτες θα βγουν διπλά κερδισμένοι.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες θα ασχοληθούν και με το ξεσκαρτάρισμα, γιατί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας πλησιάζει και έχουν αποχωρήσει οι Ζαϊρί, Πάρντο, Μπράβο (που δεν ανανέωσαν) και ο Ντουντού. Και επειδή υπάρχουν ουκ ολίγες υποθέσεις, στον Ολυμπιακό θέλουν να τις τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Άλλωστε, παίκτες όπως ο Λεονάρντο και ο Νταρμπισάιρ στοιχίζουν στον Ολυμπιακό δύο εκατομμύρια ευρώ και οι δύο μαζί!

Ποσό που φυσικά μπορεί να χρησιμέψει σε μελλοντικές κινήσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Ρόμενταλ, Νέμεθ και Ντένις Επστάιν. Διαφορετικές περιπτώσεις είναι φυσικά οι Μήτρογλου και Πάντελιτς. Ο πρώτος ναι μεν δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Βαλβέρδε, αλλά αρκετοί στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι δεν πρέπει να πουληθεί, αλλά να παραχωρηθεί και πάλι δανεικός.

Όσον αφορά τον Πάντελιτς, εάν έρθει πρόταση –όπως δηλαδή συνέβη στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα– φυσικά και στη διοίκηση θα τη δουν με διαφορετικό μάτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…