Ο δικηγόρος του Μπέου στο gazzetta.gr!

Gazzetta team
Ο δικηγόρος του Μπέου στο gazzetta.gr!

bet365

Ο δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου, Νίκος Κακκαβάς, σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε την σύλληψη του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου και διευκρίνισε πως θα βρεθεί το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα ο Κακκαβάς τόνισε στο gazzetta.gr: «Ο κ. Μπέος θα βρεθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα. Τα αδικήματα που κατηγορείται είναι σε βαθμό κακουργήματος. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και στοιχηματική απάτη.

Πρόκειται για μία τεράστια δικογραφία. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο προς το παρόν, διότι δεν έχω προλάβει να την διαβάσω όλη. Υπάρχει όντως σύλληψη. Έχω συνομιλήσει με τον κ. Μπέο. Μόνο η εισαγγελία θα κρίνει αν θα είναι αυτά τα αδικήματα».

Η σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου έγινε μετά από έρευνες της αστυνομίας και της εισαγγελείας που συνεργάζονται στενά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει δικογραφία 130 σελίδων που αναφέρεται στην δράση ατόμων που έχουν θησαυρίσει με παράνομο στοιχηματισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα