Για αυτό είσαι ΑΡΗΣ…

Για αυτό είσαι ΑΡΗΣ…

Για αυτό είσαι ΑΡΗΣ…

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τα ωραία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη διαφορά νοοτροπίας στον οπαδό του ΑΡΗ!

Πράγματα και θαύματα γίνονται στον υπέροχο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στον Παναθηναϊκό των πολυμετοχικών εκατομμυριούχων πρώτο θέμα είναι ότι φεύγει ο Σισέ και γυρίζουν πίσω οι δανεικοί γιατί δεν υπάρχουν λεφτά. Στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης με καμιά… κατοσταριά καράβια λέει δεν θα υπάρχουν μεταγραφές αεροδρομίου, στην ΑΕΚ έφυγαν Μπλάνκο, Σκόκο μετά τον Τζιμπούρ και πανηγυρίζουν για τον παλιό και το νέο Δέλλα. Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να πουλήσουν τον Βιεϊρίνια και πλασάρουν ως τεράστια επιτυχία ότι πήραν τον Ρομπέρ μέσα από τα χέρια του ΑΡΗ (που στην ίδια θέση πήρε τον Σολτάνι!!!). Ο Μάκαρος είναι μια ανάσα από τον Ηρακλή και οι συμπολίτες πανηγυρίζουν γιατί λέει έτσι θα αποκτήσουν όραμα!!! Δεν τους ενοχλεί που θα έχουν ως ιδιοκτήτη τον γιο του Μάκη και πριν ακόμα τελειώσει οτιδήποτε άρχισαν και τις… απειλές! Η Καβάλα διαλύεται και οι «αργοναύτες» κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου σκεπασμένοι (όχι με το χρυσόμαλλο δέρας). Ο Μπέος βρίζει τον Κούγια, ο Κούγιας μηνύει τον Μπέο, ακόμα δεν έχουν γίνει τα πλέι οφ για το ποιος θα ανέβει και μάλιστα οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που θα συμμετέχουν έχουν πρόβλημα με τις ενημερότητες. Η UEFΑ απειλεί τον ΟΦΗ, τα Τρίκαλα απειλούν την ΕΠΟ και το μπάχαλο συνεχίζεται…

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει ο ΑΡΗΣ. Τα σενάρια που προέκυψαν για τον Ηρακλή τα είχαν ζήσει και οι αρειανοί, αλλά απορρίφθηκαν με την μία γιατί η περηφάνια του οπαδού του ΑΡΗ είναι αδιαπραγμάτευτη και ΠΟΤΕ δεν θα εμπλακεί σε διαδικασίες με ανθρώπους τύπου… Ψωμιάδη ή θα προχωρήσει σε ενέργειες… συγχωνεύσεων και ΑΦΜ για να γλιτώσει από του… χάρου τα δόντια.

Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ όπου μια ακόμα φορά θα πιστοποιηθεί ότι ο ΑΡΗΣ ανήκει στον λαό του και φυσικά αποτελεί την ασπίδα σε καταστάσεις όπως αυτές που βλέπουμε στον συμπολίτη. Για αυτό είναι απαραίτητη η μαζική παρουσία όλων των μελών της Λέσχης σε όλες τις διεργασίες.

Αυτές είναι οι διαφορές για τις οποίες πολλές φορές «μαλώνω» με αρκετούς φίλους συμπολίτες και δεν μπορούν να αντιληφθούν το DNA ενός συλλόγου όπως ο ΑΡΗΣ. Ενός συλλόγου που ο κόσμος του έχει τη δυνατότητα να αξιολογεί, να επιλέγει και να αναδεικνύει ή να απορρίπτει αυτούς που μπορούν ή αδυνατούν να συμβάλουν στην υλοποίηση των ονείρων τους. Για αυτό είσαι ΑΡΗΣ...

ΥΓ1. Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον Κάμπορα μπορεί να αποτελέσει μνημόνιο (είναι και επίκαιρο). Δεν δέχθηκε το υπογεγραμμένο έγγραφο από τον ίδιο όπου ανέφερε ότι δεν είχε καμία απαίτηση και δέχθηκε ότι ο ΑΡΗΣ τού υποσχέθηκε επιταγές στα λόγια και δεν τις έδωσε! Και σε πρώτο βαθμό ο Κάμπορα το είχε… ξεχάσει αυτό και δεν το υποστήριξε στην αρμόδια επιτροπή. Το θυμήθηκε όταν έχασε το πρώτο δικαστήριο και πλέον βέβαια επειδή ο ΑΡΗΣ δεν «μάσησε» από την πρόταση συμβιβασμού, θα πρέπει όλα αυτά να τα εξηγήσουν και στο CAS. Για να δούμε, εκεί θα μετρήσουν τα χαρτιά ή τα… λόγια;

ΥΓ2. Διάφοροι παίκτες αυτή την περίοδο παρακαλάνε να έρθουν στον ΑΡΗ. Βλέποντας και τις επιλογές Σολτάνι, Καστίγιο, ουκ ολίγοι παίκτες από μόνοι τους λένε ότι θέλουν να πάνε στον ΑΡΗ. Ειδικά από τον Ηρακλή, έχουν βαρεθεί Τσιώλης και ΑΡΗΣ να απορρίπτουν παίκτες. Έτσι κι αλλιώς δεν ασχολείται με όσους έχουν συμβόλαιο…

ΥΓ3. Πλησιάζει η πρώτη προπόνηση. Και οι εκπλήξεις…

ΥΓ4. Για να δω τους… μακεδονομάχους τώρα που διαλύεται η Καβάλα. Αν και το έχω σημειώσει πολλές φορές. Οι περισσότερες ομάδες στη Βόρεια Ελλάδα όταν έρχεται η ώρα να… ψηφίσουν «μεταφέρονται» γεωγραφικά λίγο έξω από τον… Πειραιά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!