Ο... οδηγός Μάριτς

Ο... οδηγός Μάριτς

Γιάννης Ράμμας
Ο... οδηγός Μάριτς

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο υγιής Άλεκς Μάριτς περνάει ένα ήρεμο καλοκαίρι στη Σερβία. Πρώτα πήρε μέρος στον γύρο του Βελιγραδίου, τώρα έκατσε στη θέση του οδηγού κι έδωσε συμβουλές.

Ο σέντερ των «πράσινων» έχει δηλώσει λάτρης των τεσσάρων τροχών και με την ευκαιρία της επίσκεψής του σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Βελιγράδι μίλησε για τη δική του «συλλογή». Ο Σεβροαυστραλός θυμήθηκε το πρώτο αυτοκίνητό του σε ηλικία 16 ετών, ένα Ford Fairlane, ενώ απoκάλυψε πως ο μεγάλος «έρωτάς» του, τον οποίο δεν έχει... κατακτήσει ακόμα, είναι μία BMW X5. Eπίσης τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα αν το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο ή χειροκίνητο, ενώ δεν πήρε θέση αναφορικά με το ποια χώρα έχει το χειρότερο πρόβλημα στους δρόμους, αφού υπογράμμισε πως «κακοί οδηγοί υπάρχουν παντού».

Τέλος, έδωσε τη συμβουλή του στους οδηγούς, νέους και παλιούς, λέγοντας πως «ο οδηγός πρέπει να υπακούει τους νόμους. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει τίποτα κι υπάρχουν για καλό λόγο. Έχουν να κάνουν με την ασφάλεια όλων κι αυτό θα πρέπει να έχουμε στο νου μας».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα