Κοντά σε Γιαννούλη ο Ατρόμητος
Σε προχωρημένες επαφές με τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφή της ομάδας του Περιστερίου.
Ο 23χρονος αμυντικός της Κολωνίας βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» είναι αυτοί που φέρεται να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.
Συγκεκριμένα ο πρώην άσος του Ηρακλή ακούστηκε έντονα για την Ξάνθη και τον Ολυμπιακού Βόλου, αλλά όπως φαίνεται θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Γιώργου Δώνη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
